ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу. «Соколу» дістався лідер першої ліги

Спорт 1885
Три роки тому хмельничани в Хмельницькому перемогли сумчан 5:2. Щоправда, тоді це був матч першої ліги, а перемогу святкував "Спортлідер-2"
Три роки тому хмельничани в Хмельницькому перемогли сумчан 5:2. Щоправда, тоді це був матч першої ліги, а перемогу святкував "Спортлідер-2". Фото: з архіву

Визначилися пари 1/4 фіналу.

У чвертьфіналу Кубку України з футзалу суперником хмельницького «Сокола» стане команда «Food Centre-СумДУ» з Сум. Це стало відомо після жеребкування, яке провели в Асоційації футзалу України.

Сумська команда виступає в першій лізі чемпіонату України та є одним із лідерів першості. У дев’яти проведених поєдинках, сумчани жодного мату не програли – сім перемог та дві нічиї. І, хоч «Food Centre-СумДУ» посідає поки що третє місце, за кількістю втрачених очок цей клуб йде на першому місці.

Нагадаємо, в 1/8 фіналу Кубка України з футзалу «Сокіл» двічі переміг харківський клуб «Viva Cup» - 6:4 та 3:2. А ось «Food Centre-СумДУ» вибив із кубкової боротьби представника «Екстра-ліги» «АРПІ Запоріжжя» - 4:4 та 4:2.

Путівку до півфіналу команди розіграють за підсумками двох поєдинків. Перший відбудеться в Хмельницькому 16 лютого, а матч-відповідь – у Сумах 2 березня.

Склад усіх пар 1/4 фіналу Кубка України з футзалу:

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ)
«Сокіл» (Хмельницький) – «Food Centre-СумДУ» (Суми)
«Продексім» (Херсон) – «Альтернатива-Сервіт» (Київ)
«Титан» (Покровське) – «Манзана» (Київ)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую