ye-logo.v1.2

«Наїлися»?!

Спорт 2774
Фото: РПЛ

Хмельницькі міні-футбольні клуби продовжують втрачати очки

«Відступати вже немає куди» - такий заголовок містився у програмці до матчу чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги між «Поділлям-УМВС» та «Бураном-Негабаратом» з Ковеля. Ще б пак, хмельничани, які стали чемпіоном міста, в першості країни зазнали сім поспіль поразок, через що із лідерів першої ліги опинилися в аутсадерах. А тому й прагнули здобути перемогу в домашньому поєдинку не над самим важким суперником. Але…

Нервозність та хвилювання господарів майданчику далася взнаки вже на 5-хвилині поєдинку, коли захисники «Поділля-УМВС» дозволили гравцю «Бурана-Негабарита» пробити по власних воротах із розвороту. До того ж, результативно. Одразу ж кинулися відігіраватися, і пропустили швидку контратаку гостей, яка завершилася другим взяттям воріт. Нечисельні глядачі, які прийшли на матч, були приголомшені такким початком матчу. Але заспокоювали себе тим, що минулого домашнього поєдинку «Поділля-УМВС» швидко забило два голи, а потім програло. «Може цього разу виграють, пропустивши двічі», - промовляли дехто з глядачів. Ан ні! Хмельничани на 9-хвилині припустилися чергової помилки та рахунок став 0:3. Ще через дві хвилини гості забили і четвертий гол. Щоб відігратися, часу було достатньо. Тим паче, «буранівці», незаважаючи на рахунок, часто ціною порушення правил зупиняли атаки господарів і на 18-хвилині заробили шостий фол, який дав право подолянам пробивати десятиметровий пенальті. Сергій Чайковський, який взявся за виконання футзального пенальті, не схибив. А за декілька секунд до перерви, «Поділля-УМВС» отримало право на ще один пенальті. Цього разу його пробив Максим Роговський і… «Буран-Негабарит» врятував голкіпер. Однак до цього господарі теж вшосте у першому таймі сфлолили, після чого пропустили п’ятий гол.

Після перерви «Поділля-УМВС» так і не змогло знайти власної гри. І вже на 2-хвилині другого тайму рахунок став 1:6. За такого перебігу подій, хмельничани були вимушені під час власних атак міняти голкіпера на додаткового польового гравця. Результат не забарився – у більшості господарі розіграли м'яча, після чого по воротах гостей пробив Олексій Колесников. Але тих врятувала стійка. А на 13-хвилині «Поділля-УМВС» вшосте порушило право і гості знову реалізували пенальті. Ще через хвилину «Буран-Негабарит» провів стрімку атаку, забивши і восьмий гол у ворота господарів. Солодкою пігулкою в матчі став гол Колесникова на 18-хвилині другого тайму, яким і було поставлено крапку в матчі – 2:8. Ця поразка для «Поділля-УМВС» стала дев’ятою в чемпіонаті та восьмою поспіль. «Наїлися, втомилися», - саме так охарактеризували падіння хмельничан у турнірній таблиці вболівальники команди, яка, мабуть, так і завершить чемпіонат на передостанній сходинці. Ну, а 19 березня «Поділля-УМВС» знову зіграє вдома. Цього разу проти третьої команди ліги – житомирського «Контингенту». Початок матчу у спорткомплексі МВС о 13.00.

Іще один міні-футбольний клуб із Хмельницького – «Спортлідер+», який виступає у другій лізі чемпіонату України, теж втратив очки. Хмельничани в Івано-Франківську зіграли внічию 2:2 із «Ураганом-2». Але, враховуючи перебіг подій на полі, то «Спортлідер+», скоріше здобув очко, ніж втратив два. Адже після першого тайму команда програвала з рахунком 0:2, і завдяки голам Михайленка та Діброви у другому таймі, зіграла внічию. 19 березня о 16.00 у спорткомлплексі «Конфермат» «Спортлідер+» прийматиме «Марспирт» із Тернопільської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую