ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол. «Новатор» здобув дві перемоги (ФОТО)

Спорт 3738
Волейболістки "Новатора" в Хмельницькому двічі обіграли "Регіну" з Рівного та здоубли шість очок
Волейболістки "Новатора" в Хмельницькому двічі обіграли "Регіну" з Рівного та здоубли шість очок. Фото: автора

Хмельничанки вдома зіграли проти рівненської «Регіни».

У гості до хмельницького «Новатор» завітала команда з Рівного, яка посідає останнє місце в Суперлізі. А тому й не дивно, що фаворитом двох протистоянь вважалися саме господарки майданчику, які продовжують боротися за потрапляння до «Фіналу чотирьох».

У першому матчі хмельничанки майже без проблем здолали гостей. Вигравши перші дві партії 25:18 та 25:16, лише в третій була певна інтрига. Але й в ній сильнішими були волейболістки «Новатора», які перемогли 25:22, а разом із сетом «взяли» і весь матч – 3:0.

"Новатор" - "Регіна".

Сьогодні, другого березня, команди провели ще одну гру. І перший сет видався доволі легким для хмельничанок. Вони доволі впевнено обіграли суперниць із рахунком 25:12 і, здавалося, так буде і надалі. Але…

Олександра Матвійчук була найрезультативнішою в складі "Новатор" в обох матчах.

"Новатор" - "Регіна".

У другій партії точилася рівна боротьба з невеликою перевагою в рахунку волейболісток «Новатора». Та в середині сету хмельничанки почали припускатися дитячих помилок, чим і скористалися дівчата з «Регіни». Вони не лише зрівняли рахунок, а й повели вперед – 17:18. Хмельничанки ніяк не могли «повернутися» в гру і, як наслідок, програли партію з рахунком 22:25.

Олексій Колісецький не раз нервував через помилки його гравчинь.

"Новатор" - "Регіна".

У третьому сеті гравчині «Новатора» вже виглядали впевненіше та діяли майже без помилок. А тому і результат не забарився – 25:16. Та четверта партія знову стала напруженою та пройшла за рівної гри. Але під її завершення саме хмельничанкам вдалося заробити матч-бол та, головне, використати його – 25:23.

"Новатор" - "Регіна".

"Новатор" - "Регіна".

"Новатор" - "Регіна".

Отож, «Новатор» виграв матч із рахунком 3:1. Після 12 туру хмельничанки посідають четверте місце в турнірній таблиці. Ну, а наступні матчі «Новатор» знову проведе в Хмельницькому. 15-16 березня вони прийматимуть «Університет-ШВСМ» із Чернігова, команду, яка посідає передостаннє місце в турнірній таблиці.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую