ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» переміг у Туреччині

Спорт 3017
Арсен Слотюк став автором першого голу "Агробізнеса" в ворота "Кирану"
Арсен Слотюк став автором першого голу "Агробізнеса" в ворота "Кирану". Фото: з архіву

Команда з Волочиська здолала представника Казахстану.

Волочиський «Агробізнес» продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі. І команда, яка перебуває на зборах у Туреччині, провела свій другий товариський матч у Белеку.

Суперником «Агробізнесу» став казахський «Киран», який виступає в першій лізі своєї країни. Команда з міста Шекмент вже встигла зіграти два контрольні матчі з іншими представниками української першої ліги. Спочатку «Киран» програв «Інгульцю» 1:2, а згодом розписав мирову 1:1 із краматорським «Авангардом». «Агробізнес» став для цієї команди третім спаринг-партнером із першої ліги чемпіонату України.

Волочиська команда змогла вже на 31 хвилині матчу відкрити рахунок, коли забив Арсен Слотюк. Але казахи через три хвилини відігралися, реалізувавши пенальті. Та на перерву клуби пішли за переваги українців. На 45 хвилині відзначився Руслан Черненко. У другому таймі вже «Агробізнес» заробив пенальті, який на 58 хвилині реалізував Віталій Груша. У підсумку команда з Волочиська перемогла 3:1. І це перша перемога на зборах у Туреччині. Раніше, нагадаємо, «Агробізнес» зіграв у нічию 1:1 із командою «Валмієра» з Латвії.

Свій наступний товариський матч волочиський «Агробізнес» планує провести 14 березня. Яка команда стане суперником – поки визначається.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую