ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло спаринг із ФК «Львів»

Спорт 3217
Востаннє "Поділля" та ФК "Львів" грали минулого року, коли зустрічалися в рамках чемпіонату України в другій лізі
Востаннє "Поділля" та ФК "Львів" грали минулого року, коли зустрічалися в рамках чемпіонату України в другій лізі. Фото: з архіву

Хмельничани зустрілися із представником Прем’єр-ліги.

Хмельницьке «Поділля» 24 березня провело свій черговий контрольний поєдинок у рамках підготовку до весняної частини чемпіонату України в другій лізі. Суперником хмельничан став ФК «Львів», який виступає в українській Прем’єр-лізі та гарантував собі боротьбу боротьбу у першій шістці кращих команд країни. Матч пройшов у Добротворі Львівської області.

Львів’яни, яких очолює колишній гравець «Поділля» Юрій Бакалов, виставили по суті основний склад: Саранавський, Фатєєв, Парамонов, Вісенте, Воронін, Альваро, Джонатан, Шина, Приймак, Кадіна, Пернамбуко. Чимало з цих гравців 17 березня взяли участь у переможній грі ФК «Львів» в Одесі над «Чорноморцем», яка і гарантувала команді Баталова подальшу боротьбу у верхній частині турнірної таблиці.

«Поділля» також зіграло, мабуть, найоптимальнішим складом: Дворник, Морговський, Воловик, Швець, Гресь, Каверін, Ліповуз, Шпікула, Муляр, Музичук, Гладкий. Вже у другому таймі головний тренер хмельничан Віталій Костишин задіював ще й Червінського, Бабака, Романюка та Гайдаша.

«Я просив хлопців зіграти так, щоб потім не було соромно, - каже Віталій Костишин. – І вони молодці, зіграли дисципліновано, строго. Хоч це і товариська гра, але ФК «Львів» грав основним складом, який виступає в Прем’єр-лізі, тому вдячний своїм хлопцям, що вони виконали на полі те, що я їх просив. Вони витримали ці важкі 90 хвилин, господарі по суті нічого не створили, а ми могли ще й забити. Звісно, помилки в наших футболістів були, але вчасно підстраховували один одного, словом, зіграли дуже дисципліновано. І результат 0:0».

Отож, «Поділля» та «Львів» зіграли внічию 0:0.

Нагадаємо, хмельничани розпочнуть весняну частину чемпіонату в другій лізі 6 квітня, коли вдома прийматимуть ФК «Калуш». До цього ж, тренерський штаб планує зіграти ще один контрольний поєдинок. Із суперником ще визначаються.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую