ye-logo.v1.2

Не запланований відпочинок

Спорт 2807

Одразу ж два хмельницьких футзальних клуби, які виступають у першостях України з міні-футболу, не зіграли свої матчі, які повинні були відбутися минулого вік-енду.

Першолігове «Поділля-УМВС» на власному майданчику мало б приймати житомирський «Контингент». Однак гості завчасно повідомили федерацію футзалу України та господарів майдачника, що не зможуть прибути на матч. Тому цей поєдинок перенесли на пізніший термін. Отже наступний матч за календарем «Поділля-УМВС» проведе на виїзді проти МФК «Одеси».

А ось «Спортлідер+», який грає у другій лізі чемпіонату України, мав би зіграти вдома проти «Марспирта» з Тернопільської області, який вибив хмельничан із розіграшу Кубка. Але… «марспиртівці», які вийшли до фіналу Кубка, не поїхали на вирішальну гру, а тому їх дискваліфікували! Отже, тернополяни не могли приїхати до Хмельницького, оскільки їм заборонили грати у першості. Тому фінал «чотирьох», в якому розіграють нагороди першості, пройде без участі «Марспирту». Натомість, «Спортлідер+» вже 26 березня прийматиме на власному майдачнику одного із трьох претендентів на перемогу в змаганнях – «Товтри», «Ураган-2» або «Городенка». Який саме клуб стане першим суперником хмельничан у фінальних протистояннях, визначить жереб. А ось іще один подільських міні-футбольних клуб – «Верест-Інапік» з Дунаєвець, до «фіналу чотирьох» не пройшов.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую