ye-logo.v1.2

Футбол. Порятунок «Агробізнеса» та поразка «Поділля» (ВІДЕО)

Спорт 3235

Команди з Хмельниччини зіграли свої чергові матчі серед професійних клубів.

Волочиський «Агробізнес» свою гру в першій лізі проводив у рідних стінах, а хмельницьке «Поділля» в другій лізі грало на Київщині. І в обох матчах було забито по два голи. Але результати матчів різні.

В гості до Волочиська приїхав МФК «Миколаїв», команда, яка перебувала на 9 місці, тоді як «Агробізнес» продовжує йти в турнірній таблиці на 14 місці. Матч видався доволі цікавим та щедрим на моменти. Волочиська команда на початку матчу, який сайт «Є» транслював у прямому ефірі, грала активніше та мала нагоди відкрити рахунок у грі. Та ближче до завершення першого тайму гості також почали створювати небезпеку біля чужих воріт. А в одному з епізодів «Агробізнес» від голу врятувала стійка.

Утім, усі голи були забиті в другому таймі. На 47 хвилині матчу гості заробили право на кутовий. Куксенко навісив у штрафний майданчик господарів, де Богдан Кушніренко в один дотик переправив м’яч у сітку воріт суперника – 0:1. 

«Агробізнес», пропустивши швидкий гол на початку другої половини гри, знову активізувався. Команді потрібно було зрівнювати рахунок. Моменти для цього були, але реалізувати їх не вдавалося. МФК «Миколаїв» також мав шанси збільшити перевагу. В одному з епізодів м’ячу залетіти в ворота завадила поперечина воріт волочиської команди.

А на 86 хвилині кутовий біля воріт миколаєвчан подарував глядачам ще один гол. Цього разу його забив «Агробізнес», а рятівником команди від поразки став центральний захисник Ігор Курило, який вийшов на заміну – 1:1. Згодом, Ігор міг оформити дубль та подарувати «Агробізнесу» перемогу. Але цього разу його удар головою після навісу з кутового прийшовся повз ворота.

У підсумки нічия 1:1. Свій наступний матч «Агробізнес» зіграє 11 травня в Львові проти винниківського «Руху». 

Хмельницьке «Поділля» не змогло здобути залікові очки в матчі проти «Чайки» з Петропавлівської Борщагівки. У Макарові Київської області хмельничани, пропустивши два голи, програли з рахунком 2:0, і продовжують посідати 9 місце в турнірній таблиці другої ліги групи «А». Свій наступний поєдинок «Поділля» зіграє 11 травня в Хмельницькому. Суперником хмельничан стане житомирське «Полісся».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую