ye-logo.v1.2

Двоє кам’янчан стали інтернаціональними чемпіонами з бойових мистецтв

Спорт 2743
Кам
Кам'янчанин здолав суперника із Азербайджану. Фото: kam-pod.gov.ua

Костянтин Агапов здобув такий титул за версією «MMA PRO», а Анатоніна Осецька з кікбоксингу за версією «WAKO».

У вихідні, 25-26 травня, у Кам’янці-Подільському проходив міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «Битва в Фортеці IV». Впродовж двох днів в стінах місцевої фортеці змагалися між собою спортсмени з різних куточків України та закордону.

За інформацією прес-служби Кам’янець-Подільської міської ради, взяти участь у безкомпромісних змаганнях зі змішаних єдиноборств завітали спортсмени із за кордону — Алі Гуламов (Азербайджан) та Анна Вирланович (Молдова). З українських міст прихали представники Херсону, Вінниці, Києва, Маріуполя… Бої йшли у п’яти вагових категоріях. Крім того, відбулося два поєдинки з кікбоксингу серед чоловіків у ваговій категорії до 75 кілограмів та серед жінок — до 57 кілограмів.

Титульний поєдинок у вазі до 65,8 кілограма за звання інтернаціонального чемпіона за версією «MMA PRO» проходив між кам’янчанином Костянтином Агаповим і азербайджанцем Алі Гуламов.

Як повідомляють у MMA PRO Ukraine у «Фейсбуці», Костянтин Агапов переміг опонента за рішенням суддів. У вазі до 61,2 кілограма миколаївчанин Данило Шамонін здолав Єгора Бровка з Люботина Харківської області в першому раунді сабмішном (захватом). Подинок між харків’янином Владиславом Гришиним і киянином Зурабом Джоджуа завершився перемогою у дивізіоні до 65,8 кілограма завершився перемогою останнього. Крім того, у вазі до 65,3 кілограма у другому раунді сабмішном спортсмен з Києва переміг Людвік Шолінян переміг іншого киянина — Микиту Буравчика.

У дивізіоні до 70,3 кілограма відбулося два поєдинки. Так, Дмитро Мищенко з Києва здолав Олега Карєєва з Миколаїва нокаутом у першому раунді, а маріуполець Петро Силантьєв переміг херсонця Володимира Яцуру сабмішном у третьому раунді.

У ваговій категорії до 77,1 кілограма теж пройшло два бої. Перший завершився перемогою Володимира Баришева з Херсона, який у першому раунді нокаутував харків’янина Валентина Їжаківського. У другому двобої вінничанин Іван Паплінський переміг спортсмена з Кам’янця-Подільського Станіслава Сулятицького сабмішном у першому раунді.

Анатоніна Осецька перемогла Анну Вирланович

Анатоніна Осецька перемогла Анну Вирланович з Молдови. Фото: зі сторінки у «Фейсбуці» Анатолія Лабатюка.

За інформацією Кам’янець-Подільської федерації кікбоксингу, в рамках «Битви в Фортеці IV» також відбулося два поєдинки з кікбоксинг К1 за версією WAKO та титульний поєдинок за звання інтернаціонального чемпіона. Серед жінок у ваговій категорії до 57 кілограмів кам’янчанка Анатоніна Осецька здобула перемогу над представницею з Молдавії — Анною Вирланович. Відповідно вона здобула титул інтернаціонального чемпіона. Серед чоловіків у ваговій категорії до 75 кілограмів також переміг місцевий спортсмен Павло Малюк. Він здолав супротивника з Чернівців Дениса Ливицького.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую