ye-logo.v1.2

«Динамо» десять голів забиває, чотири пропускає

Спорт 2889
Фото: Мирослава

Хмельничани продовжують готуватися до змагань у другій лізі, маючи заборгованість перед Професійною футбольною лігою

Одразу три спаринги за тиждень провів єдиний професійний футбольний клуб області, який перебуває на межі виживання. Спочатку «Динамо» зіграло проти чемпіона Хмельницького «Феміди», якого здолали з рахунком 5:1. Згодом у гості до подолян завітала тернопільська команда «СДЮШОР-94». Юні тернополяни виглядали набагато слабшими від господарів, а тому й не дивно, що у воротах гостей «побували» п’ять м’ячів. Двічи відзначився Тимур Мацієвич, ще по одному голу забили Роман Драбенюк, Григорій Лепетун, Максим Горобець. Хоча рахунок міг бути набагато більшим, якби хмельничан не підвела реалізація моментів. Однак гравці «СДЮШОР-94» змогли забити один гол та поїхати до Тернополя із поразкою з рахунком 5:1.

А 2 квітня хмельничани завтали до Тернополя, де провели товариський матч проти «Ниви», яка в другій лізі чемпіонату України «дихає в спину» «динамівцям». Ще у першому таймі гості мали декілька нагод відкрити рахунком, але реалізувати власні моменти не вистачило як везіння, так і майстерності. В другій же половині матчу, коли значна частина гравців «Динамо» пішла відпочивати, а на полі вийшли здебільшого молоді футболісти, «Нива» спромоглася забити гол. Крім цього, під завісу матчу, у ворота хмельничан був призначений пенальті, який тернополяни втілили у другий забитий гол та встановили остаточний рахунок у грі – 2:0.

Поки команда під керівництвом Олександра Порицького готується до першого офіційного матчу в другій лізі, який має відбутися 16 квітня в Білій Церкві, керівництво клубу шукає спонсорів, які б заплатили борг команди за участь у першості. «Динамо» забогрували майже 88 тисяч гривень! Ще до 1 квітня хмельничани мали сплатити Професійній футбольній лізі України 72 тисячі гривень, однак зробити цього не вдалося. Тепер всі очікують на чергові санкції від ПФЛ. З команди можуть зняти іще три очки, а можуть… взагалі позбавити статусу професійного футбольного клубу. Тоді й в Білу Церкву не доведеться їхати, оскільки в Хмельницькому не буде команди-майстрів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую