ye-logo.v1.2

У Нетішині відбудеться півмарафон

Спорт 3218
Цього року дистанція проходитиме за новим маршрутом
Цього року дистанція проходитиме за новим маршрутом. Фото: ілюстративне з архіву zaxid.net

Забіг приурочать до Дня Незалежності.

Святковий забіг у Нетішині проведуть вдруге. Минулого року понад сотня бігунів взяла участь в півмарафоні. Цього року організатори запрошують аматорів та професійних спортсменів стати учасниками II Півмарафону «Незалежні люди», який пройде 24 серпня у місті енергетиків.

Змагання відбудуться на дистанціях 10 та 21 кілометр. «Цього року буде ще краще: нова траса, ліс та краєвиди Хмельницької АЕС. Переможці забігу отримають грошові винагороди: за перше місце – 2 500 гривень, за друге місце – 2 000 гривень, за третє місце – 1500 гривень, - повідомляють організатори. – Забіг на 10 кілометрів розрахований на учасників віком від 14 років, на 21 кілометр – від 16 років».

Участь у забігові платна. Реєстраційний внесок дистанції на 21 кілометр – 200 гривень, на 10 кілометрів – 150 гривень. Зареєструватися на півмарафон можна за посиланням, детальніше про пробіг тут.

Нагадаємо, цього року вдруге в обласному центрі провели «Хмельницький City Run».

Коментарі:

Andrii Kidanchuk 13.08.2019 17:56

Приймав участь в цьому півмарафоні минулого року (http://androshchuk.com/netyshin_half_marathon/) дуже сподобався, особливо досить цікавий півмарафон, з досить гарною трасою

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую