ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» завершив виступи на «Futsal Masters»

Спорт 2188
Андрій Хамдамов на турнірі в Польщі забив 5 голів
Андрій Хамдамов на турнірі в Польщі забив 5 голів. Фото: Adam Besz

На турнірі в Польщі хмельничани посіли четверте місце.

Хмельницький «Сокіл» повернувся з Польщі, де взяв участь у міжнародному турнірі «Futsal Masters». В активі підопічних Романа Ковальчика дві перемоги та стільки ж поразок. У підсумку «соколята» стали четвертими.

У першому ж матчі хмельницькій команді протистояла іспанська «Барселона Ласса В». Пропустивши два голи в першому таймі, «Сокіл» зміг відіграти один м’яч на 31 хвилині, коли відзначився Андрій Хамдамов. Утім, матч так і завершився перемогою іспанців 2:1.

У наступному поєдинку на хмельничан очікували господарі турнірі- польська команда «Акана Оржель». Два голи Хамдамова, дубль Богдана Кручека та м’яч Дмитра Сороки принесли успіх українцям з рахунком 5:3.

У заключному матчі групового раунду «Соколу» протистояв ще один польський клуб «Гредар Футзал Тім». І хмельничани й в цьому матчі були сильнішими. Виграли з рахунком 5:4. По два голи забили Андрій Хамдамова та Владислав Гресь, ще один в свій актив записав Богдан Кручек.

У підсумку хмельничани посіли друге місце в групі, яке дозволило їм зіграти в матчі за третє місце проти… івано-франківського «Урагану». Гра видалася напруженою з інтригою до останньої хвилини. А всі голи були забиті в другому таймі. Спочатку Юрій Когут вивів «Ураган» вперед, але Кирило Бабак зрівняв рахунок на 36 хвилині. Та за 35 секунд до фінальної сирени Даниіл Абакшин вразив ворота «соколят» і «Ураган» переміг 2:1. Отож, «Сокіл» завершив змагання на четвертому місці.

Вже 14 вересня розпочнетсья новий сезон у чемпіонаті України з футзалу в «Екстра-лізі». «Сокіл» свій стартовий матч зіграє в Рівному проти «Кардиналу-Рівне». Ну, а перший домашній поєдинок хмельничани проведуть 29 вересня проти київського «ХІТа».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую