ye-logo.v1.2

Футбол. Обласна Прем’єр-ліга: сім голів у двох матчах

Спорт 2205
У найвищому дивізіоні чемпіонату Хмельниччини з футболу невдовзі стартує вирішальний етап змагань, за підсумками якого визначаться призери
У найвищому дивізіоні чемпіонату Хмельниччини з футболу невдовзі стартує вирішальний етап змагань, за підсумками якого визначаться призери. Фото: автора

Завершився 10 тур змагань.

Це був заключний ігровий день другога кола, який розпочався ще тиждень тому, коли дунаївецький «Епіцентр» переміг старокостянтинівський «Случ» з рахунком 2:0. Інші ж два матчі видалися значно результативнішими.

В обласному центрі місцевий ФК «Хмельницький» приймав красилівський «Случ». І вже на 15 хвилині гості відкрили рахунок – відзначився Костянтин Сабадаш. На наступні голи довелося чекати значно довше. Вони були забиті в другому таймі. Спочатку на 55 хвилині у воротах хмельничан відзначився головний тренер «Случа» Андрій Будник, який вийшов на заміну. А через п'ять хвилин забив Сергій Яровий. У підсумку «Случ» виграв з рахунком 3:0.

А в Теофіполі було, де «Іскра» приймала кам'янець-подільську «Фортецю», було забито чотири голи. І всі вони ворота гостей. Якщо в першому таймі «Іскра» забила лише один м'яч – він на рахунку Володимира Соботюка, то в другому хет-триком у воротах «Фортеці» відзначився Олег Самойлюк.

У другому колі чемпіонату області в Прем'єр-лізі залишилося зіграти два пропущенних матчі 8 туру, які заплановані на 21 вересня. «Іскра» вдома прийме старокостянтинівський «Случ», а ФК «Хмельницький» - «Фортецю».

Наразі очолює першість «Епіцентр», в якого 26 очок, у красилівського «Случа» на три менше. Третьою йде команда зі Старокостянтинова, в якої 13 балів, а в «Іскри» з Тефоіполя – 10. ФК «Хмельницький» з сімома балами посідає п'яте місце, «Фортеця» - остання з одним заліковим пунктом.

Читайте також: В обласній першій лізі спланували фінальні матчі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую