ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу. Далі крокує лише один представник Хмельниччини

Спорт 2222
Команда з Городка (у червоній формі) виграла усі свої матчі Кубка України, які проводила в рідних стінах
Команда з Городка (у червоній формі) виграла усі свої матчі Кубка України, які проводила в рідних стінах. Фото: facebook.com/gorodok.teleradioprescentr

Хмельницький «Новатор-2-Прикордонник» припинив участь у змаганнях.

На першому етапі Кубка України з волейболу, матчі якого відбулися в Городку, як відомо, брали участь дві команди з Хмельниччини. Це місцевий «Епіцентр-Подоляни» та хмельницький «Новатор-2-Прикордонник». І до наступного раунду змагань пройшов клуб із Городка.

ВК «Епіцентр-Подоляни», який у міжсезоння підсилив свій склад досвідченими волейболістами, вже у першому протистоянні довів, що не даремно цю команду вважали фаворитом у групі «Г». Городоцька команда здолала луцький «Олюртранс» з рахунком 3:0. В іншому матчі стартового туру хмельничани поступилися тернопільському «ДСО-ТНЕУ» з таким же рахунком.

У другому турі відбулося очне протистоння команд із Хмельниччини. Воно завершилося перемогою «Епіцентр-Подолян» з рахунком 3:0, яка забезпечила команді дострокову путівку до наступного етапу. В іншому ж матчі «Олюртранс» поступився команді з Тернополя, яка також вийшла до наступного етапу змагань.

Заключний тур кубкових баталій у Городку носив вже формальний характер. Утім, «Епіцентр-Подоляни» все одні зіграли на перемогу та виграли 3:1 в «ДСО-ТНЕУ», а ось хмельницький «Новатор-2-Прикордонник» програв і третій матч. Цього разу волинянам з рахунком 3:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую