ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» повернулося до змагань у другій лізі

Спорт 2669
Фото: Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Щоправда, відновленням офіційних змагань не принесло якихось позитивних емоцій вболівальникам хмельницького клубу. Адже «Динамо» вже у першому весняному матчі зазнало ніщивної поразки.

Суперником подолян у Макарові Київської області стала білоцерківська «Рось», яка в першому колі в Хмельницькому була «нокаутована» з рахунком 6:2. І, враховуючи те, що в цього клубу у міжсезоння не відбулося якогось серйозного кадрового поповнення, фаворитом зустрічі багато хто вважав сааме «динамівців». Щоправда, нинішня хмельницька команда, яка взимку оновилася більше, ніж на половину, справжня темна конячка для суперників. Поповнившись молодими виконавцями, «Динамо» почало працювати на перспективу, а ось у ниншній першості, мабуть, все таки не варто щось очікувати від команди. Що, власне, підтвердив матч протии «Росі».

Попри те, що за «Динамо» грає чимало недосвідчених футболістів, це не завадило хмельничанам володіти повною ініціативою у першому таймі. «Рось», фактично, не могла перейти центр поля! Біля воріт білоцерківців моменти виникали один за одним, але відкрити рахунок подолянам аж ніяк не вдавалося. Реалізація «нашкульгувала». Іноді «Рось» рятувала стійка. Здавалося, що в другому таймі «Динамо» зможе забити перший гол, а потім доведе матчу до логічної перемогию Але… Вже на 5-хвилині другого тайму білоцерківці, скориставшись помилкою в захисті гостей, відкрили рахунок. Ще через 5 хвилин у ворота «Динамо» влетів другий м'яч. І знову хмельничани мають «дякувати» самі собі, оскільки вдруге у матчі «привезли собі» гол. Такий перебіг подій на полі психологічно «вбив» гостей, яким потрібно було не лише думати про збереження власних воріт, а й про те, як відіграти два м’ячі. Думали і придумали… «Рось» забила втретє! І втретє завдяки помилкам захисників. Після цього «Динамо» зупинилося, а білоцерківці, які за весь матч не створили жодного небезпечного моменту біля воріт хмельничан, довели поєдинок до третьої перемоги в чемпіонаті.

23 квітня «Динамо» має в рідних стінах зіграти проти рівненського «Вереса». Але матч може не відбутися з двох причин. Перша – невідомо чи «Верес» приїде, оскільки рівняни не вийшли на перший весняний поєдинок проти чернігівської «Десни», через що команду можуть дискваліфікувати. Друга – невідомо чи «Динамо» не дискваліфікують. Адже борг у 88 тисяч гривень, який клуб повинен заплати Професійній футбольній лізі України, так і не погашений.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую