ye-logo.v1.2

У Хмельницькому провели традиційний турнір із кульової стрільби

Спорт 2845
"Якщо раніше у таких змаганнях приймали участь практично тільки представники Хмельницького, то останнім часом більшість учасників – представники інших міст, сіл, ОТГ, районів", - повідомили в міськраді.
"Якщо раніше у таких змаганнях приймали участь практично тільки представники Хмельницького, то останнім часом більшість учасників – представники інших міст, сіл, ОТГ, районів", - повідомили в міськраді.. Фото: khm.gov.ua

Участь у ньому взяли понад 350 юних спортсменів.

Традиційні змагання пам’яті Героїв Крут з кульової стрільби провели в тирі Хмельницького НВК №10. Участь у них взяли 356 учасників, пееважна більшість з яких були з обласного центру.

Як повідомили в пресслужбі Хмельницької міської ради, змагалися у двох вправах із пневматичної гвинтівки: для основної маси учасників – стрільба сидячи за столом з опорою на лікті (5 залікових пострілів) та вправа ГП-11а – стрільба по рухомій мішені (40 залікових пострілів) для спортсменів високого класу.

У стрільбі сидячи у молодшій віковій групі (2005 рік народження та молодші) переможцями в особистому заліку стали Віра Дорожа з Судилкова Шепетівського району та хмельничанин Давид Красота. У старшій віковій групі (2002-2004 р.н.) перемогли Інна Стецюк та Олександр Жук з Хмельницького.

У командному заліку – молодша вікова група – перемогу здобула Хмельницька ЗОШ №21, на другому місці Кам’янець-Подільська ДЮСШ №1, третьому – з Судилкова; старша вікова група – Хмельницький НВК №10, СЗОШ №27, смт. Гриців Щепетівського району.

«У вправі ГП-11а перемогла багаторазова чемпіонка та рекордсменка України, член національної збірної, майстер спорту Бондар Софія та багаторазовий чемпіон України, член національної збірної, майстер спорту Давид Красота. Софія та Давид є учнями відділення кульової стрільби Хмельницької ОДЮСШ», - повідомили в міськраді.

Нагадаємо, нещодавно на першості України з кульової стрільби серед дорослих, який походив у Львові, спортсмени з Хмельниччини здобули 16 нагород.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую