ye-logo.v1.2

Міні-футбол. Прокуратура Хмельниччини пройшла до фіналу турніру

Спорт 4723

В територіальному турнірі брали участь футбольні команди прокуратур Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької та Хмельницької областей за принципом сусідства.

14 травня поточного року у Хмельницькій області на базі обласної організації ФСТ «Динамо» відбувся відбірковий тур змагань з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України» серед працівників органів прокуратури, присвячений 20-й річниці утворення органів прокуратури України.
Прокуратура Хмельницької області провела відповідну підготовчу роботу з формування та тренування команди. І результат виправдав зусилля. Згідно з жеребкуванням, під час гри з командою Чернівеччини хмельницькі оперативники-спортсмени вибороли першість з рахунком 1:0, далі блискуче розбили закарпатців та франківців з рахунком 5:0 та 7:0.
Отримавши в заліку 13 очок, команда з міні-футболу прокуратури Хмельницької області впевнено пройшла до фіналу турніру, який відбудеться наприкінці травня у Києві. Прокурор області Юрій Голуб з радістю вручив капітанові нашої команди - заступнику прокурора області Андрію Мадзяновському кубок переможця.
Попереду - важливі футбольні дуелі, тому щиро вболіваємо за нашу команду і бажаємо перемог.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую