ye-logo.v1.2

У Кубку області з футболу відбулися зміни

Спорт 1701
4-5 липня в Кубку Хмельницької області з футболу визначаться півфіналісти
4-5 липня в Кубку Хмельницької області з футболу визначаться півфіналісти. Фото: з архіву

«Перлина Поділля» достроково вийшла в півфінал.

Вже завтра, 4 липня, в Кубку Хмельниччини з футболу розпочнуться матчі 1/4 фіналу. Та один із півфіналістів вже відомий – це білогірська «Перлина Поділля».

«Команда з Білогір’я мала б чвертфіналу зіграти з переможцем пари «Енергетик» (Нетішин) – «Случ» (Старокостянтинів), - пояснює заступник голови Хмельницької обласної асоціації футболу Микола Кузнецов. – Але ці команди через карантинні обмеження пов’язані з поширенням Covid-19 так і не зможуть зіграти. Тому й прийняли рішення, що «Перлина Поділля» зіграє одразу в півфіналі».

Отож, першим матчем 1/4 фіналу Кубка області 4 липня стане поєдинок в Городку, де о 17.30 місцева «Вікторія» прийматиме «Антоніни».

А ось матч у Деражні між «Олімпом» та «Евеліною» з Ярмолинець, який планували провести 4 липня, зіграють 5 липня о 18.00. Переможець цієї пари в півфіналі зіграє з «Перлиною Поділля». Також 5 липня зіграють і «Еліта» з Пасічноюї проти дунаєвецього «Епіцентру». Матч запланований на 11.00.

Ну, а вже 18-19 липня планується, що розпочнеться новий чемпіонат області з футболу. «Буде одна ліга, розбита на три групи, - каже Микола Кузнецов. – Поки маємо 18 команд, але сподіваємося, що до них додадуться нетішинський «Енергетик» та старокостянтинівський «Случ». Остаточну кількість команд та календар матчів ми оприлюднимо найближчим часом».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую