ye-logo.v1.2

Волейбол. У Суперлізі, можливо, гратимуть два клуби з Хмельниччини

Спорт 2716
Є ймовірність того, що в наступному чемпіонаті України з волейболу в Суперлізі виступатить команди з Городка та Хмельницького
Є ймовірність того, що в наступному чемпіонаті України з волейболу в Суперлізі виступатить команди з Городка та Хмельницького. Фото: з архіву

Старт нової першості запланований в жовтні.

Хмельницький «Новатор» програв перехідні матчі за право участі в наступному сезоні в чемпіонаті України з волейболу в Суперлізі серед чоловіків. Утім, має шанси залишитися в елітному дивізіоні. Про це сайту «Є» повідомив президент Федерації волейболу в Хмельницькій області Іван Терещук.

«У перехідних поєдинках «Новатор» поступився з загальним рахунком 3:1 ВСК «МХП-Вінниця». А тому наступний сезон має провести в вищій лізі, - каже Іван Борисович. – Але в Суперлізі виступає ВК «МХП-Вінниця», а тому невідомо чи захочуть вінничани виступати в найвищому дивізіоні двома командами. Є ймовірність того, що вони відмовляться, і тоді «Новатору» запропонують залишитися в Суперлізі. Однак, чи знайдуть хмельничани фінансові ресурси для того, щоб знову грати в ній, поки відповіді немаю».

Вже 4 серпня має пройти засідання виконавчого комітету Федерації волейболу України, на якому окреслять перспективи нового сезону (старт якого запланований в жовтні), а також буде відомо, чи погодиться ВСК «МХП-Вінниця» підвищуватися в класі.

Отож, якщо вінничани відмоляться, а «Новатор» захоче виступати в Суперлізі, тоді в найвищому дивізіоні чемпіонату України з волейболу гратимуть два клуби з Хмельниччини. «Городоцький ВК «Епіцентр-Подоляни», який виграв першу лігу, сплатив внесок за участь у новому чемпіонаті в Суперлізі, - каже Іван Терещук. – А тому в новому чемпіонаті, як мінімум один клуб з нашої області виступатиме в Суперлізі».

Читайте також: Футбол. «Агробізнес» втратив перемогу, «Епіцентр» - достроково у фінальній частині

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую