ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбулися змагання з авіамодельного спорту

Спорт 2728
Фото: Валерія ТЕЛЕХОВСЬКОГО

На змагання приїхали сім команд з різних міст області, а також учасники з Тернопільщини.

«Свого часу такі змагання відбувалися на базі обласної станції юних техніків, однак віднедавна, через брак коштів, їх призупинили, – каже керівник авіамодельного гуртка, що діє на базі Палацу творчості для дітей та юнацтва Геннадій Соколов. – Тому ми вирішили відродити змагання з авіамодельного спорту на базі нашого закладу. Насправді, вони дуже важливі, особливо для молоді з районів, невеличких сіл, яка ще й досі цікавиться авіамоделюванням. Та й взагалі, як можна в державі, що володіє авіаційною, і навіть космічною промисловістю, не розвивати авіаційні види спорту?!».
На змагання приїхали сім команд з різних міст області, а також учасники з Тернопільщини. Переможців визначали в різних категоріях, тож без уваги суддів не залишили жодного авіамоделіста.
Спонсором відкритих міських змагань з авіамодельного спорту став депутат обласної ради Іван Гладуняк. На знак подяки, до дня народження, котре Іван Васильович відзначав днями, учасники змагань подарували йому картину, створену власноруч. Звісно ж, на авіамодельну тематику.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую