ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» успішно зіграв кубкові матчі

Спорт 1710
Новатор пройшов до третього етапу Кубка України з волейболу
Новатор пройшов до третього етапу Кубка України з волейболу. Фото: з архіву

Хмельничани змогли пройти до третього етапу.

У Кубку України з волейболу серед чоловічих команд відбулося ряд матчів другого етапу змагань. Хмельницький «Новатор» свої поєдинки провів у Львові, де команді, для проходу до наступного раунду Кубку, необхідно було посісти перше або друге місце серед чотирьох команд. І хмельничани з цим завданням впоралися.

У першому матчі «Новатору» протистояв ВК «Нікополь». «Було важко, адже в складі суперника чимало досвідчених гравців, а у нас гру пропускав один із лідерів команди Артур Гандзій, - розповідає головний тренер хмельницького «Новатора» Роман Ковальчук. – Та хлопці молодці, вистояли та змогли виграти цей поєдинок». Хмельничани виграли цей матч з рахунком 3:2.

Другим суперником став представник Суперліги «Бервісник-ШВСМ» з Чернігова. «У нас не було якогось психологічного навантаження перед цим матчем, адже всі розуміли, що граємо проти команди Суперліги, - продовжує Роман Олександрович. – Грали для себе, щоб порівняти чи «виросли» ми за рік. І скажу відверто, шанси виграти в чернігівчан були. Але десь просто молодим гравцям не вистачило досвіду». «Буревісник-ШВСМ» здолав «Новатор» з рахунком 3:2.

Ну, а сьогодні, 8 листопада, хмельничанам протистояли господарі майданчика – львів’яни. «Із «Булавою» все було просто – потрібен був результат. Адже переможець цього протистояння виходив до наступного етапу. Хлопцям вдалося зіграти впевнено та виграти 3:0. Тому я задоволений тим, що ми вийшли до третього етапу, адже для нас чим більше матчів, тим краще, бо нам потрібен досвід і ігрова практика», - резюмував Роман Ковальчук.

Ще один представник Хмельниччини в Кубку України – «Епіцентр-Подоляни» з Городка, свої матчі проведе 13-15 листопада в рідних стінах.

Ну, а «Новатор» 14-15 листопада в Хмельницькому зіграє матчі чемпіонату України в вищій лізі проти «ХПКСП» ХОР-Юракадемія-2» з Харкова та ВК «Решетилівка»

Читайте також: Команда з Городка достроково «пройшла» сербів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую