ye-logo.v1.2

Волейбол. Деякі матчі «Новатора» та «Епіцентру-Подолян» перенесли

Спорт 1266
Новатор свої набйлижчі матчі проведе 19-20 листопада в Хмельницькому, а Епіцентр-Подоляни - в Вінниці
Новатор свої набйлижчі матчі проведе 19-20 листопада в Хмельницькому, а Епіцентр-Подоляни - в Вінниці. Фото: з архіву

Зміни пов’язані як і з карантином вихідного дня, так і єврокубками.

Цього вікенду в Хмельницькому мали пройти матчі 3 туру чемпіонату України з волейболу в вищій лізі серед чоловіків. Утім, їх перенесли. «У зв’язку із введенням карантину вихідного дня і закриттям спортивних залів», - таку причину повідомили в Федерації волейболу України.

Однак ігри «Новатора, а також ше трьох клубів - «ХПКСП» ХОР-Юракадемії-2», «Хотинських козаків» та «Решетилівки», все одно відбудуть в Хмельницькому. Дати матчів – 19-20 листопада.

Зазнав змін календар матчів і городоцького «Епіцентру-Подолян», який виступає в Суперлізі. «У зв’язку із участю ВК «Епіцентр-Подоляни» у Кубку Виклику, матчі 6-го туру за участю ВК «Епіцентр-Подоляни», «Серця-Поділля», «Барком-Кажанів» і ВК «Покуття-Прибилів» відбудуться у Львові 4-6 лютого 2021 року, замість раніше запланованих термінів - 9-11 грудня 2020 року», - повідомили в Федерації волейболу України. Справа в тому, що в єврокубках на городоцбку команду очікують два матчі проти естонської «Саареми». Спочатку в Городку (у проміжок 1-3 грудня), а потім і в Естонії (15-17 грудня).

А ось свої найближчі матчі в українському чемпіонаті «Епіцентр-Подоляни» 19-20 листопада проведуть в Вінниці, де мають зіграти з «Серцем Поділля» та «МХП-Вінницею».

Читайте також: Ще одна команда з Хмельниччини продовжує змагатися за Кубок України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую