ye-logo.v1.2

Дунаївчанка Ірина Кіндзерська повернулася з іспанською «бронзою»

Спорт 2645
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

Срібна призерка юніорського Чемпіонату світу з дзюдо, багаторазова призерка Кубків світу та турнірів Гран-Прі вдало виступила в Мадриді

Ірина Кіндзерська на Кубку світу з дзюдо стала бронзовою призеркою в ваговій категорії понад 78 кілограмів. Дунаївчанка в відбірковому турнірі впевнено пройшла голландку Жанін Пендес та німкеню Клаудіу Пробст, а потім не змогла впоратися із китаянкою Вен Тонг. У втішному турнірі Ірина за півхвилини до кінця основного часу «вирвала» перемогу в англійки Сари Адлінгтон. І в «бронзовому » поєдинку Кіндзерська не залишила жодних шансів добре туркені Белькіс Зехра Кайя.
Нагадаємо, що в нинішньому сезоні підопічна тренерів Костянтина Мудрика і Віктора Кощавцева вже тричі вигравала на міжнародній арені – «бронзу» на Гран-прі Баку, «золото» на чемпіонаті Європи серед поліцейських і «бронзу» на Кубку світу в Бухаресті.
Ще одна представниця Хмельницької області – Іванна Макуха, яка виступала в ваговій категорії до 78 кілограмів, завершила свій виступ на початковій стадії змагань, поступившись німецькій дзюдоїстці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую