ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» знову переміг, «Епіцентр» - поступився

Спорт 2187
Волочиський Агробізнес у Туреччині зміг утримати власні ворота на замку в матчі проти грузинського ФК Сабуртало
Волочиський Агробізнес у Туреччині зміг утримати власні ворота на замку в матчі проти грузинського ФК Сабуртало. Фото: facebook.com/fc.saburtalotb/

Команди з Хмельниччини провели свої чергові спаринги.

Волочиський «Агробізнес» у Туреччині зіграв із грузинським «Сабуртало», а дунаєвецький «Епіцентр» у Києві – з одеським «Чорноморцем». У такий спосіб команди з Хмельниччини продовжують підготовку до весняної частини чемпіонатів України в першій та другій лігах, яка відновиться в березні.

Вчора, 16 лютого, «Агробізнес» зіграв із представником найвищого дивізіону чемпіонату Грузії ФК «Сабуртало». Саме цей клуб торік у фіналі Суперкубку Грузії здолав тбіліське «Динамо» з рахунком 1:0. А контрольний спаринг із «Агробізнесом» для грузинського клубу став заключним на зборах у Туреччині. Тоді як у волочиської команди попереду ще три матчі на полях Туреччини.

Переможця матчу «Агробізнес» - «Сабуртало» визначив один єдиний забитий гол. І він на рахунку Сергія Семенюка, який на 16 хвилині замкнув простріл Миколи Когута. Більше голів у матчі не було, а відтак «Агробізнес» здобув свою другу перемогу в Туреччині з рахунком 1:0. Нагадаємо, раніше команда з Волочиська з таким рахунком здолала казахський «Атирау».

Вже 20 лютого на «Агробізнес» очікує черговий контрольний поєдинок. Суперник стане «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини, який в першій лізі чемпіонату України посідає 13 місце.

А дунаєвецький «Епіцентр» сьогодні, 17 лютого, в Києві зіграв із одеським «Чорноморцем», який в першій лізі посідає третє місце. Одесити здолали друголіговий клуб з рахунком 3:0. Попереду на «Епіцентр», як розповів сайту «Є» директор клубу Микола Кулик, очікує нетривала перерва. А вже 24 лютого команда вилітить до Туреччини, де два тижні готуватиметься до чемпіонату України. На закордонних зборах «Епіцентр» планує провести ряд спарингів з командами з інших країн.

Читайте також: «Агробізнес», «Поділля» та «Епіцентр» провели контрольні матчі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую