ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес», «Поділля» та «Епіцентр» провели контрольні матчі

Спорт 2674
Барбоса да Сілва забив один гол у першому контрольному матчі Епіцентру
Барбоса да Сілва забив один гол у першому контрольному матчі Епіцентру. Фото: з архіву

Волочиська команда зіграла в Туреччині, хмельницька – в Вінниці, дунаєвчани – у Києві.

Професійні футбольні клуби Хмельниччини продовжують підготовку до весняної частини чемпіонатів України з футболу в першій та другій лігах. І сього, 13 лютого, вони провели чергові контрольні матчі.

Хмельницьке «Поділля» знову грало в Вінниці проти «Ниви», з якою зустрічалося 10 лютого. І, якщо тоді команди зіграли внічию, то сьогодні хмельничани змогли виграти. «Поділля» перемогло з мінімальним рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі забив гравець, який перебуває на перегляді. Вже завтра, 14 лютого, хмельничани планували зіграти ще один спаринг – у Хмельницькому проти «ОДЕКа» з Рівненської області. Але через ускладнені погодні умови гра не відбудеться.

Щодо трансферних новини зі стану «Поділля», то клуб підписав контракт із 28-річним пізахисником Олександром Цибульником, який в 2018 році був гравцем волочиського «Агробізнеса». Останнім клубом Цибульника, до переходу в «Поділля», був «Авангард» з Краматорська.

Дунаєвецький «Епіцентр» підготовку до чемпіонату проводить у Києві. Сьогодні команда зіграла свій перший зимовий спаринг. Суперником став столичний «Рубікон». «Епіцентр» виграв цей матч з рахунком 3:1. У складі дунаєвчан відзначилиcя Віталій Кузів, Барбоса да Сілва, а також гравець, який перебуває на перегляді. Наступний свій матч «Епіцентр» планує провести 16 лютого проти київської «Оболоні».

Нагадаємо, «Поділля» та «Епіцентр» весняну першість у другій лізі розпочнуть очним протистоянням у Хмельницькому, яке має відбутися 19 березня.

А ось першоліговий волочиський «Агробізнес», який тренується в Туреччині, сьогодні, 13 лютого, зіграв проти грузинського клубу «Самгуралі». Подолянам вдалося першими відкрити рахунок у грі (на 4 хвилині забив Владислав Шаповал), але після перерви суперник зрівняв його. До цього ж Руслан Черненко міг подвоїти рахунок, але не реалізував пенальті. Матч так і завершився внічию 1:1. Свій наступний контрольний поєдинок на зборах у Туреччини «Агробізнес» планує зіграти 17 лютого проти ще одного грузинського клубу «Собуртало».

Читайте також:

Перша перемога «Агробізнеса» та нічия «Поділля»
Хмельницька легкоатлетка стала чемпіонкою України
Футзал. «Хмельницькі делікатеси» в Кубку України зіграють з командою Екстра-ліги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую