ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» оголосило про трьох нових футболістів

Спорт 1909
Хмельницьке Поділля продовжує підписувати контракти з новими футболістами
Хмельницьке Поділля продовжує підписувати контракти з новими футболістами. Фото: з архіву

У зимове міжсезоння склад хмельницької команди вже поповнили сім гравців.

Хмельницьке «Поділля» продовжує укладати контракти з новими футболістами. Днями хмельничани дозаявили на чемпіонат України в другій лізі, який відновиться 19 березня матчем проти дунаєвецького «Епіцентру», ще трьох гравців.

«Поділля» уклало угоду з 26-річним півзахисником Миколою Павлюком, який з 2019 року грав у аматорських клубах Словаччини. В Україні ж Павлюк на професійному рівні виступав за донецький «Металург», «Сталь» з Кам’янського, харківський «Геліос» та чернівецьку «Буковину».

Із краматорського «Авангарду» до «Поділля» перейшов півзахисник Владислав Бондар, якому 24 березня виповниться 21 рік. Також цього сезону Бондар виступав і за молодіжний склад ФК «Маріуполь».

Дозаявили хмельничани й 23-річного нападник Ігоря Карпенка, який має досвід виступів за «молодіжку» львівських «Карпат» та луцьку «Волинь».

З усіма новачками укладені угоди на 1,5 роки. Карпенко у «Поділлі» отримав футболку з №18, Павлюк - №95, а Бондар - №77.

Нагадаємо, раніше футболістами хмельницького клубу стали Едуард Матвєєнко, Олександр Цибульник, Станіслав Мораренко та Володимир Савошко.

Читайте також: «Агробізнес» провів матч із казахським «Ордабаси»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую