ye-logo.v1.2

Волейбол. Команду з Городка очолив поляк, а серед нових гравців – відомі волейболісти

Спорт 2756
Дмитро Вієцький, який в 2018 році виступав за хмельницький Новатор, тепер є гравцем Епіцентру-Подолян із Городка
Дмитро Вієцький, який в 2018 році виступав за хмельницький Новатор, тепер є гравцем Епіцентру-Подолян із Городка. Фото: facebook.com/fvu.in.ua

Під час міжсезоння ВК «Епіцентр-Подоляни» активно підсилює свій склад.

Волейбольний клуб «Епіцентр-Подоляни» з Городка активно працює на трансферному ринку під час міжсезоння. Адже ряди срібного призера чемпіонату України 2020/2021 років поповнили не лише нові тренери, а й гравці, серед яких є й діючі чемпіони України.

Отож, наступного сезону головним тренером команди з Хмельниччини буде Маріуш Сордил з Польщі, під керівництвом якого чемпіонами своїх країн ставали турецький «Фенербахче» та румунський «Ремат Залау» . Переговори з Маріушем Сордилом, як повідомили в пресслужбі «Епіцентру-Подолян», тривали з травня та завершилися підписанням трирічного контракту. Допомагатимуть йому помічники Каміль Солодуха та Анджей Загорскі.

Також ВК «Епіцентр-Подоляни» не лише зберіг лідерів команди - Владислава Діденка, Володимира Сидоренка, Юрія Томина, Володимира Остапенка, Дениса Фоміна, а й підсилився новими виконавцями. Гравцями команди з Городка стали чемпіони України в складі львівського «Баркому-Кажанів» Юрій Семенюк, Максим Дрозд та Горден Брова. Гратимуть в новому сезоні за «Епіцентр-Подоляни» й Дмитро Вієцький, який виступав за російський «АСК», чемпіон Словенії в складі «Марібора» Євген Кісілюк, Андрій Рогожин з «Юракадемії», а також двоє вже екс-гравців «Житичів-ПНУ» Сергій Євстратов та боснієць Ален Дідовіч.

Відзначимо, що в новому волейбольному сезоні «Епіцентр-Подоляни» гратиме й в єврокубках, а саме Кубку Виклику. Городоччани розпочнуть змагання зі стадії 1/32 фіналу, де на них очікуватимуть протистояння проти словацької «Братислави». Перший матч запланований на 9-11 листопада на виїзді, а 16-18 листопада – в Городку.

Читайте також: Команда з Городка вперше стала срібним призером чемпіонату України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую