ye-logo.v1.2

«Пивовари» «динамівцям» не під силу

Спорт 2620
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

Хмельницька команда розпочала підготовку до нового чемпіонату, провівши два товариських матчі

Спочатку «Динамо» в Волочиську зустрілося із львівським «УФК», в складі якого виступають гравці 1994 року народження. Здавалося, команда другої ліги мала б впоратися із львівською молоддю, але перший підготовчий млинець видався глевким. Тренерський штаб «Динамо» вирішив задіяти в грі лише місцевих вихованців, більшість з яких не змогли проявити ані професіоналізму, ані волі до перемоги. Пропустивши гол у першому таймі, «динамівці» не знайшли в собі сили для того, щоб звести поєдинок у нічию. А тому не дивно, що тренери хмельничан залишилися незадоволеними діями своїх футболістів, а керівництво клубу прийняло рішення виставити цілу когорту гравців на продаж. Щоправда, навряд чи їх продадуть, але психологічно цей факт має, як мінімум, змусити хмельничан попрацювати над собою.

А вже 30 червня до Хмельницького з’їхалися понад два десятки нових виконавців з інших міст України. Більшості з них другого липня довелося захищати честь «Динамо» в товариському матчі проти команди Прем'єр-ліги України київської «Оболоні», який пройшов на стадіоні «Поділля». Цікавий факт – в стартових складах обох команд було по одному хмельничанину! Обидва – капітани. За «Оболонь» грав Олександр Мандзюк, а за «Динамо» - Андрій Лемішевський. А вже в другому таймі кількість хмельничан збільшилася. Наставник киян – красилівчанин Сергій Ковалець, випустив на поле двох «дублерів» - Ярослава Солонинка та Олександра Толстяка. Керманич подолян Микола Роздобудько в свою чергу дав змогу проявити себе Олександру Антонову, Богдану Бортніку, Григорію Лепетуну та Максиму Мельнику.

Безумовно, в матчі проти такого суперника розраховувати на успіх «Динамо» було не слід. А тому двом голам у ворота хмельничан, які влетіли на 6 та 23 хвилинах, мало хто здивувався. Автору ж цих м’ячів – Олександру Мандзюку, дехто на 33 хвилині аплодував стоячи. Саме тоді Сергій Ковалець вирішив замінити колишнього форварда «Поділля», якого, судячи з оплесків, й досі люблять у Хмельницькому. А після перерви «оболонівці» стали дещо слабшими, оскільки на полі з’явилося чимало гравців дублюючого складу. Цим мали б скористатися господарі поля, але… перевагу втілити хоча б в один гол не змогли. І все-таки, попри поразку з рахунком 0:2, «динамівці» теж заробили на овації від вболівальників. Адже команда, яка була сформована за три дні до спарингу, не була розтрощена командою Прем'єр-ліги України. Та й тренерський штаб «Динамо» залишився задоволений діями багатьох футболістів.

Вже сьомого липня на хмельничан очікує чергове випробування. «Динамо» в Вінниці зіграє проти представника першої ліги – «Ниви». Нагадаємо, що цієї зими хмельничани двічі зустрічалися із вінничанами, в яких зазнали поразок із рахунком 0:5 та 0:2.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую