ye-logo.v1.2

Тренер Марини Бех-Романчук отримав престижну нагороду в Швейцарії

Спорт 2048
Вадим Крушинський працює старшим тренером-викладачем з легкої атлетики Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді
Вадим Крушинський працює старшим тренером-викладачем з легкої атлетики Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. Фото: instagram.com/marynabekh

Він став другим тренером в історії легкої атлетики Хмельниччини, який відзначений такою престижною нагородою.

В швейцарській Лозанні 14-16 жовтня зібралися представники національних федерацій легкої атлетики континенту. Вони брали участь у спеціальному Конгресі Європейської легкої атлетики та урочистій церемонії Golden Treck. Про це повідомили в пресслужбі відділення національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

Найсвятковішою частиною програми стала урочиста церемонія нагородження найкращих легкоатлетів сезону, що минув. Крім того, на церемонії відзначили і українців. Радника керівника Офісу Президента України з питань спорту Олену Говорову відзначили у номінації «Жіноче лідерство», а хмельничанина Вадима Крушинського, який є тренером чемпіонки Європи-2021 у приміщенні Марини Бех-Романчук відзначили Тренерською нагородою ЕА.

Заслужений тренер, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Вадим Крушинський працює старшим тренером-викладачем з легкої атлетики Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. Він став другим тренером в історії легкої атлетики Хмельниччини, який відзначений такою престижною нагородою.

Звання найкращих легкоатлетів на церемонії отримали норвежець Карстена Варгольма і голландець Сіфан Хассан.

Переможцями у номінації «Зірка, яка сходить» стали бронзова медалістка Олімпійських ігор і рекордсменка Європи з бігу на 400 метрів з бар’єрами голландка Фемке Бол і чемпіон світу та Європи серед юніорів з бігу на 110 метрів з бар’єрами француз Саша Жойя.

Читайте також: Баскетбольний клуб «Хмельницький» дебютував вдома у Вищій лізі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую