ye-logo.v1.2

Визначили спортсменів Хмельниччини, які отримуватимуть персональні премії

Спорт 2261
Марина Бех-Романчук та її чоловік Михайло також отримуватимуть обласну премію в 2022 році
Марина Бех-Романчук та її чоловік Михайло також отримуватимуть обласну премію в 2022 році. Фото: instagram.com/marynabekh/

На 2022 рік на виплату такої допомоги передбачено понад два мільйони гривень.

Аби визначити тих, хто отримуватиме обласну стипендію «За вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень», члени спеціальної комісії проаналізували результати виступів за 2021 рік, зокрема, кількість здобутих на різного роду змаганнях нагород. Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької облдержадміністрації.

У підсумку голосуванням прийняли рішення, що найвищу стипендію отримуватимуть декілька спортсменів. Зокрема, плавець Михайло Романчук , призер Олімпійських ігор-2020, які пройшли в 2021 році, щомісяця отримувати 17 тисяч, а його дружина, чемпіонка Європи з легкої атлетики – Марина Бех-Романчук – 12 тисяч гривень. Аліна Марущак, яка нещодавно стала абсолютною чемпіонкою світу з важкої атлетики, отримувати щомісяця 15 тисяч гривень.

Кандидатка на участь у зимовій Олімпіаді-2022, Ольга Полюк, яка змагається у фрістайлі, отримуватиме премію в 10 тисяч гривень. Таку ж премію призначили й Ірині Попові, призерці чемпіонатів світу та Європи з велосипедного спорту.

«Ще декілька спортсменів отримають за свої результати стипендію у розмірі 5 тисяч гривень. Решта претендентів будуть отримувати від 1,5 до 2 тисяч гривень щомісячно», - повідомили в ОДА. Всього ж на виплату стипендій спортсменам у 2022 році передбачено 2,13 мільйони гривень (понад 167 тисяч гривень на місяць).

Читайте також: Творець сенсації: 12-річний шепетівчанин переміг чемпіона світу з більярду

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую