ye-logo.v1.2

Марина Бех-Романчук – краща легкоатлетка місяця в Україні

Спорт 2456
Голосували уболівальники, експерти і представники медіа
Голосували уболівальники, експерти і представники медіа. Фото: ілюстративне з архіву

Хмельничанка вчергове здобула звання «кращої».

Марина Бех-Романчук з Хмельницького і представник Харківської області Артем Левченко визнані кращими легкоатлетами січня в Україні.

Як повідомляють у відділенні Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області перемога Марини Бех-Романчук була з великою перевагою. А от при визначенні кращого атлета довелося вдаватися до додаткових показників. Артем Левченко і Олег Дорощук з Кропивницького на змаганнях набрали однакову кількість очок. Однак все ж переможцем у цьому протистоянні вийшов Левченко.

«Участь у голосуванні традиційно брали вболівальники, експерти Ради Федерації легкої атлетики України й представники засобів масової інформації. Голоси кожної з категорій враховувалися як третина від усіх голосів», - пояснюють у пресслужбі.

Додамо, хмельничанка Марина Бех-Романчук спеціалізується в стрибках у довжину. Вона є чинною чемпіонкою Європи у цій дисципліні в приміщенні. На командному чемпіонаті України в приміщенні вона спробувала сили у потрійному стрибку й перемогла з третім результатом сезону в світі – 14,34 метри.

Нагадаємо, вчора Симчишин нагородив кращих спортсменів і тренерів Хмельницького. Впродовж року спортсмени отримуватимуть стипендії, а тренери — премії. Серед тих, кого відзначили, була й Марина Бех-Романчук.

Читайте також: Марина Бех-Романчук знялась у кліпі гурту Антитіла

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую