ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» провело перший спаринг у Туреччині - коментар Костишина

Спорт 2185
Ігор Карпенко (ліворуч) міг забити у ворота узбецького клубу, але м
Ігор Карпенко (ліворуч) міг забити у ворота узбецького клубу, але м'яч влучив у поперечину. Фото: ілюстративне з архіву

Команда з Хмельниччини продовжує підготовку до чемпіонату України в Белеку.

Вчора, 15 лютого, хмельницьке «Поділля» зіграло свій перший контрольний матч на зборах у Туреччині, де команда перебуватиме до 5 березня. Суперником хмельничан став представник Суперліги чемпіонату Узбекистану ФК «Кизиклум». Матч завершився внічию 0:0.

«Ми грали змішаними складами, - розповів журналісту сайту «Є» головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Матч проходив на зустрічних курсах, моменти були як у нас, так і в суперника. Ми спарингом задоволені, адже «Кизиклум» хороша технічна команда, має багато атлетичних футболістів».

Як розповідає Віталій Володимирович, у першому спарингу в Туреччині тренерський штаб «Поділля» перевіряв своїх футболістів, хто на якій позиції може зіграти. А тому було чимало експериментів. «Глибше знайомили і з новачками, яких ще не до кінця можемо розкрити, - продовжує Віталій Костишин. - Не виключаю, що після декількох спарингів, хтось із новачків може поїхати додому».

Нагадаємо, у складі «Поділля» на збори полетіли нові гравці: голкіпер Володимир Кринський (ексгравець «Інгульця» та «Волині»), захисник Емін Сафіханов з «Гірника-Спорту», півзахисник Ярослав Ямполь (ексгравець «Металісту-1925» та «Гріника-Спорту), нападник Сергій Машталер з ФК «Ужгород», а також 21-річний камерунець Вандже Джомз Івс Веслі, який до цього виступав у чемпіонаті Канади. Також сьогодні, 16 лютого, клубна пресслужба повідомила про те, що гравцем команди став 22-річний голкіпер Антон Задерейко, який до цього виступав у складі волочиського «Агробізнесу».

Свій наступний матч у Туреччині хмельничани планують провести 17 лютого. «Поділля» зіграє з норвезьким клубом «Скід».

Читайте також:  «Агробізнес» підписав контракти ще з чотирма новачками

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую