ye-logo.v1.2

«Динамо» розпочало з поразки

Спорт 2718

Хмельницька команда зіграла свій перший поєдинок у новому чемпіонаті України серед команд другої ліги групи «А»

За календарем «динамівцям» випала нагода стартувати у першості 2011-2012 років поєдинком у Головківці Кіровоградської області, де суперником хмельничан став дебютант професійних команд «Украгроком». Ще до виїзду в «Динамо» виникли кадрові проблеми – через травму на гру не поїхав Микита Донгаузер. Однак і без нього хмельничани мали б повернутися з Кіровоградщині із очковим багажем. Але повернулися із… «валізою» пропущених голів.

«Украгроком», в складі якого є досвідчені футболісти, з перших хвилин матчу захопив ініціативу і на початку матчу створив чимало проблем гостям. Але «динамівці» втримували натиск суперника. Однак на довго команду Миколи Роздобудька не вистачило. На 16 хвилині поєдинку у ворота хмельничан влетів перший гол, а через 13 хвилин – другий. Два швидких голи деморалізували подолян, які так і не змогли до перерви по-справжньому огризнутися.

Переломним моментом у грі міг стати другий тайм. Вже на його початку Олег Данченко увірвався у штрафний майданчик господарів та був зупинений із порушенням правил. Арбітр не вагаючись призначив пенальті. На жаль, Денис Дяченко не зумів переграти голкіпера «Украгрокому» і рахунок не змінився. Але хмельничани продовжили наступ на ворота господарів і Богдан Бортнік щонайменше тричі міг забивати, виходячи на побачення із стражем воріт. Однак жодного разу форвард «Динамо» так і не зробив свою справу. Натомість кіровоградці на 93 хвилині матчу забили третій гол у ворота Андрія Рябого. Після удару за меж штрафного майданчику, який голкіпер «Динамо» відбив, першим на добивання опинився Віталій Горобець, який і поставив крапку в матчі. «Украгроком» переміг з рахунком 3:0.

Свій наступний матч «Динамо» проведе вдома. 30 липня хмельничани на стадіоні «Поділля» зіграють проти «Єдності» з Плисок, яка в першому турі зіграла 2:2 із одеським «Чорноморцем-2».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую