ye-logo.v1.2

Кікбоксери з Хмельниччини здобули медалі Кубка світу в Угорщині

Спорт 1367
Кікбоксери з Хмельниччини вибороли нагороди
Кікбоксери з Хмельниччини вибороли нагороди. Фото: зі сторінки ОВА у фейсбуці

Спортсмени з нагородами завершили кубкові змагання.

У Будапешті відбувся Кубок Світу з кікбоксингу WAKO, де у складі збірної команди України взяли участь і спортсмени з Хмельниччини. Про це повідомляє пресслужба обласної військової адміністрації.

Як зазначається, на змаганнях в Угорщині, які тривали впродовж 2-5 червня, кікбоксери з Хмельниччини вибороли нагороди: в Антоніни Осецької — "золото", Сергій Лабатюк здобув "срібло", а Микола Єремеєв отримав "бронзу".

"Традиційний щорічний турнір завжди збирає велику кількість охочих, не став виключенням і цей рік: понад 1700 учасників з 39 країн. Для української збірної він став дещо неочікуваним, нашим спортсменам вдалося виступити дуже успішно і посісти третє загальнокомандне місце. І це при тому, що в Україні триває війна", — зазначає пресслужба Національної федерації кікбоксингу України WAKO.

Як раніше повідомлялося, дві хмельничанки у складі збірної захистили честь України на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. На рахунку Ангеліни Ломачинської та Аліни Марущак — 6 нагород.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую