ye-logo.v1.2

У хмельницькому парку влаштують масовий благодійний забіг

Спорт 2198
Обсипавшись фарбами холі бігуни долатимуть різні дистанції
Обсипавшись фарбами холі бігуни долатимуть різні дистанції. Фото: ілюстративне з архіву

Разом збиратимуть гроші на автомобіль для українських військових.

Цієї неділі, 19 червня, у Хмельницькому в парку Чекмана відбудеться яскрава спортивна подія. Місцеві активісти влаштують благодійний забіг в підтримку Збройних Сил України. Захід буде не змагального характеру, а для учасників доступні різні дистанції: від 1 до 21 кілометра. Головна ціль – зібрати якомога більше грошей, які використають на придбання автомобіля військовим.

Як розповідає одна з організаторок забігу Сніжана Кріль, вже зареєструвалося більше сотні людей. За її словами, цього разу долучитися до благодійної події можна не лише в Хмельницькому, адже забіг також проходитиме в онлайн форматі.

«Будь-хто на території України може зареєструватися та протягом тижня пробігти обрану дистанцію в своєму місті, Вони мають просто відмітити нас в інстаграмі або скинути скрін з бігової програми. Відзвітувавши нам, ми відправимо їм наші медальки», - каже Сніжана.

Поруч з дорослими дистанціями на 1, 3, 5, 10, 21 кілометр проведуть також дитячі забіги на 100 і 500 метрів.

Мінімальна вартість участі у події становить 350 гривень. За бажанням, суму можна збільшити. Натомість кожен учасник отримає дизайнерську медаль, синьо-жовті фарби холі, пригощання від спонсорів та доступ до професійного фото/відео звіту після пробіжки. Щоб взяти участь у заході, потрібно попередньо зареєструватися.

Додамо, подію організовує хмельницький біговий клуб «Flash run». Раніше активісти теж організовували яскраві забіги в нашому місті. Минулої зими, у День святого Миколая, воги влаштували костюмований забіг і збирали гроші для дитячого будинку. Восени до дня міста провели святковий забіг «CITYBIRTHDAYRUN». Торік у червні бігуни проводили благодійний забіг у парку Чекмана, де збирали гроші на утримання мешканців місцевого притулку для тварин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую