ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка є серед учасників єврокубків у новому сезоні

Спорт 1974
Епіцентр-Подоляни третій поспіль сезон зіграють у Кубку Виклику
Епіцентр-Подоляни третій поспіль сезон зіграють у Кубку Виклику. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

Перелік учасників опублікувала Європейська конфедерація волейболу.

У сезоні 2022-2023 років Україну в Єврокубках з волейболу представлятимуть три команди. Дві чоловічі та одна жіноча. Принаймні, саме така кількість учасників від України в новому євро кубковому сезоні міститься в переліку Європейської конфедерації волейболу.

І серед учасників – городоцький ВК «Епіцентр-Подоляни», який має виступати в Кубку Виклику. У цьому ж турнірі візьме участь ще одна чоловіча волейбольна команда – «Дніпро-Прометей». Серед жінок Україну в груповому раунді Ліги чемпіонів має зіграти СК «Прометей». Жеребкування єврокубків відбудеться 28 червня.

Нагадаємо, у минулому сезоні «Епіцентр-Подоляни» у Кубку Виклику дійшли до стадії 1/8 фіналу, де поступилися «Панатінаїкосу» з Греції. А в 2020 році городоцька команда дійшла до чвертьфіналу, де не змогла здолати ВК «Леви» з чеської Праги.

Також зауважимо, що чемпіонат України з волейболу сезону 2021-2022 років не дограли через вторгнення росії. І в травні виконавчий комітет Федерації волейболу України затвердив рішення про дострокове завершення чоловічих та жіночих змагань сезону 2021/22. У чоловіків вперше в історії золоті нагороди виборов клуб «Епіцентр-Подоляни» з Городка.

Читайте також: Хмельничанин Михайло Романчук встановив новий рекорд України з плавання

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую