ye-logo.v1.2

Спецрепортаж: «Динамо» «нокаутувало» суперника ще в першому таймі

Спорт 4392

Хмельницька футбольна команда розтрощила «Єдність» з Плисок із рахунком 5:1

Сталося це в поєдинку другого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А». Вже на другій хвилині матчу Олександр Антонов результативно замкнув навіс зі штрафного Олексія Репи та вивів хмельничан вперед у рахунку. А через дванадцять хвилин успіх «Динамо» подвоїв новачок команди, екс-нападник чернігівської «Десни» Денис Шевчук, який реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером «Єдності».

Прикрий епізод стався на 28 хвилині матчу. Двоє гравців «Єдності» у боротьбі за м’яч із Богданом Бортніком, зіштовхнулися і суддя був вимушений зупинити гру, щоб надали медичну допомогу Дмитру Юрченко. Довелося навіть викликати швидку. Коли ж гра відновилася, Богдан Бортнік, отримавши м’яч, не сильно пробив майже з центра поля, і «смугастий» перелетів через голкіпера гостей та опинився у сітці воріт. На 31 хвилині рахунок на табло став 4:0. Дяченко розіграв кутовий із Данченко, той миттєво навісив у штрафний майданчик плисківчан, де влучно головою пробив Максим Кривий. На перерву команди пішли з ще розгромнішим рахунком. На другій компенсованій арбітром хвилині, Шевчук увірвався до штрафного майдачника «Десни», вийшов на побачення зі стражем воріт та віддав пас на вільного Данченка. Олег влучив у порожні ворота і через чотири хвилини команди пішли на перерву.

У другій половині матчу «Динамо» намагалося не скидати оберти, але м’яч вперто не летів у ворота гостей. Навіть після удару головою з чотирьох метрів активного Шевчука. Не вдалося забити й Михайло Булкіну, який дебютував за хмельничан, вийшовши на 64 хвилині поєдинку. Наприкінці матчу атакуючому півзахиснику не вистачило декількох сантиметрів, щоб дотягнутися до м’яча та переправити його у сітку воріт суперника. А ось «Єдність» на 90 хвилині «розмочила» рахунок, скориставшись помилкою в захисті господарів. Гол на свій рахунок записав Микита Забродін. А вже на 93 хвилині хмельничан від голу врятував Андрій Рябой, який відбив дальній удар у «дев’ятку» на кутовий, після якого плисківчани знову ледь не забили. Цього разу за «Динамо» зіграла поперечина. Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував перемогу хмельничан з рахунком 5:1.

Пропонуємо переглянути деякі моменти матчу, зокрема, й голи Антонова, Шевчука та Кривого у ворота «Єдності»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую