ye-logo.v1.2

У Хмельницькому проведуть матч пам’яті Віталія Балицького

Спорт 5071
Серце Віталія Балицького зупинилося на 40 році життя
Серце Віталія Балицького зупинилося на 40 році життя. Фото: з архіву

Футбольний поєдинок проведуть на спорткомлексі «Поділля» в день роковин смерті колишнього гравця та тренера хмельницького клубу.

23 липня о 12:00 на спорткомплексі «Поділля» в Хмельницькому пройде футбольний матч пам’яті Віталія Балицького, серце якого зупинилося 23 липня 2018 року. Віталію Вікторовичу було 39 років.

«Одна команда – це однолітки Віталія, інші – друзі, - розповідає Максим Горбієвський, який не лише грав разом із Віталієм Балицьким в декількох клубах, а й товаришував з ним. – На жаль, ніхто з колишніх футболістів із інших міст не зможе приїхати. Але матч все одно має стати цікавим. Наступного ж року, дай Боже вже завершиться війна, то хочемо такий матч провести проти київського ЦСКА, в якому грав Віталій. Поки що ж зіграють усі місцеві. Ну, до прикладу, Олександр Воловик, Віталій Костишин, Віталій Розгон, Євген Шмаков, Микола Федорко, Олексій Сендель».

Нагадаємо, Віталій Балицький народився 22 серпня 1978 року. Свої перші кроки в футболі робив саме в хмельнциькому «Поділлі», а вже згодом виступав у київському ЦСКА, луцькій «Волині», кропивницькій «Зірці», вінницькій «Ниві», броварському «Нафком», «Княжій» зі Щасливого, луганському «Комунальнику», «Аланії» з Владикавказу та румунському «Клуж» з Клуж-Напока, хмельницькому «Динамо». Тренував і хмельницьке «Поділля» - спочатку в аматорській першості, а згодом і в другій лізі.

23 липня 2018 року серце Віталія Вікторовича зупинилося, а 25 липня того ж року його зі стадіону «Поділля» провели в останню путь.

Читайте також: У Хмельницькому бігтимуть на підтримку захисників Азовсталі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую