ye-logo.v1.2

Футбол. Полонський «Колос» у Хмельницькому зіграв із вінницькою «Нивою» (ФОТО)

Спорт 2671
Колос у Хмельницькому поступився вінницькій Ниві з рахунком 1:3
Колос у Хмельницькому поступився вінницькій Ниві з рахунком 1:3. Фото: автора

Для обох команд це був тренувальний спаринг перед новим сезоном.

Вже 27 серпня полонський «Колос» розпочне новий чемпіонат Хмельницької області матчем у Теофіполі проти «Іскри». А згодом – на початку вересня, дебютує в чемпіонаті України серед аматорів. Тому, готуючись до нового сезону, команда Сергія Бадрака 22 серпня в Хмельницькому провела контрольний матч проти вінницької «Ниви», яка виступатиме в другій лізі ПФЛ. Нагадаємо, нещодавно ці команди грали в Вінниці, і полончани поступилися з рахунком 1:3.

За словами президента ФК «Колос» Руслана Скримського, вигравши минулого року чемпіонат області, вирішили в новому сезоні заявитися і на чемпіонат України серед аматорів. «Треба розвивати футбол Хмельниччини», - каже він. Щодо турнірних завдань, які стоять пере командою, то вони доволі амбітні – виграти обидва чемпіонаті. «А чому б ні?», - пояснює Руслан Скримський.

Колос - Нива

"Колос" з Полонного та "Нива" з Вінниці зіграли в Хмельницькому.

Поки що ж підготовка. І в матчі проти вінницької «Ниви» у «Колоса» виникали проблеми як в захисті, так і в нападі. Хоча саме полонська команда першою отримала непоганий шанс на те, щоб відкрити рахунок у грі, коли Владислава Брицького на початку гри вивели на ударну позицію, але він, намагаючись обвідним ударом вразити ворота «Ниви», пробив неточно.

Вінничани ж відповіли стрімкою атакою на 8 хвилині, яка завершилася взяттям воріт номінальних господарів поля – 0:1.

Футболісти «Колоса» намагалися відігратися. Але попереду мало що вдавалося. Хіба що можна згадати два непоганих моменти в Максима Кучеренка. Перший - в дальній кут «Ниви», але вінничан врятував голкіпер. Другий – прийшовся вище воріт.

«Нива» ж під завісу першого тайму знову забила. Гаврик, прибравши трьох захисників, влучно пробив і команди пішли на перерву за рахунку 0:2.

У другому таймі тренери обох команд провели ряд замін. А гра стала швидшою та динамічнішою. «Колос» більше атакував, частіше володів м’ячем, ось тільки завдати влучного удару по воротах суперника не вдавалося. Натомість «Нива» знову забила – сталося це на 80 хвилині, коли помилився досвідчений захисник Анатолій Ульянов, якого неподалік штрафного майданчика полончан «обікрав» Поліщук, вийшов віч на віч із голкіпером та влучно пробив. «Колос» поступився 0:3, хоча по грі міг претендувати, як мінімум на нічию. Утім, це матч товариський. Офіційні ж – попереду.

До вашої уваги фото з матчу «Колос» (Полонне) – «Нива» (Вінниця)

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Колос Полонне - Нива Вінниця

Читайте також - Чемпіонат області з футболу: календар матчів першого кола в двох лігах

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую