ye-logo.v1.2

Футбол. «Колос» із Полонного зіграв із вінницькою «Нивою»

Спорт 2003
Колос з Полонного зіграв у Вінниці проти Ниви та поступився з рахунком 3:1
Колос з Полонного зіграв у Вінниці проти Ниви та поступився з рахунком 3:1. Фото: niva-v.com.ua

Матч провели в Вінниці.

Полонський «Колос», який минулого року став чемпіоном області з футболу, провів контрольний матч проти вінницької «Ниви». Полонська команда готується до дебюту в першості України серед аматорів, а вінничани – до нового чемпіонату в другій лізі ПФЛ.

За повідомленням пресслужби Хмельницької обласної асоціації футболу, в першому таймі господарі мали певну перевагу. Як наслідок, «Нива» забила двічі - відзначились Євгеній Мороз на 22 хвилині та Артур Загорулько на 43 хвилині. Та після перерви гра вирівнялась, і на 50 хвилині «Колос» відіграв один гол – забив Владислав Брицький. Та невдовзі, через 11 хвилин, Володимир Шевчук вразив ворота «Колоса» і рахунок став 3:1.

Матч так і завершився перемогою вінничан з рахунком 3:1.

Попередньо команди домовились про матч-відповідь, але місце проведення та час ще не затверджено. Не виключено, що він пройде в Хмельницькому, де до чемпіонату серед аматорів готується полонський «Колос».

Нагадаємо, нещодавно в ПФЛ визначили календар матчів чемпіонату України серед команд першої ліги. Вже 27 серпня єдиний представник Хмельниччині кам’янець-подільський «Епіцтентр» зіграє свій перший офіційний матч у сезоні в Чернівцях проти «Буковини».

Читайте також: Збірні Вінничини та Хмельниччини визначили переможця в серії пенальті (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую