ye-logo.v1.2

Плавець Михайло Романчук став призером Кубку Європи на відкритій воді

Спорт 1261
Змагання проходили у Німеччині
Змагання проходили у Німеччині. Фото: з фейсбука

Спортсмен з Хмельницького посів друге місце на міжнародних змаганнях.

Хмельницький спортсмен Михайло Романчук після здобуття першості вільним стилем в басейні на дистанції 1500 метрів чемпіонату Європи, що нещодавно завершився в Римі, продовжив сезон стартами на відкритій воді.

Як повідомляють у відділенні НОК України в Хмельницькій області, 26 серпня він взяв участь на 5 етапі Кубка Європи на відкритій воді Open Water в німецькому місті Кіль. Подолавши 10-кілометрову дистанцію за 2 години 11хвилин 19,70 секунд, він посів друге місце.

«Випередити титулованого спортсмена фінішним прискоренням зумів 17-річний Лінус Шведлер з Магдебурга (2 години 11хвилин 17,78 секкнд). Третє місце дісталось італійцю Андреа Філаделлі (2години 11хвилин 57,74 секунди)», - йдеться у повідомленні.

Далі Михайло планує 24 вересня виступити на відкритій воді під час 6 етапу Кубка Європи в Барселоні (Іспанія).

«У поточному році 26-річний Романчук вперше випробував себе на змаганнях на відкритій воді, успішно дебютувавши на чемпіонаті світу 2022, де посів 3 місце на дистанції 5кілометрів. Він розраховує в подальшому вдосконалюватися в плаванні у нових для нього умовах і частіше виступати у відкритих природних водоймах, а не лише в басейні», - додають у НОК.

Читайте також: Хмельничанин Михайло Романчук здобув історичну медаль для України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую