ye-logo.v1.2

Юні спортсменки з Хмельниччини з успіхом представили Україну на чемпіонаті з пляжного волейболу

Спорт 1751
Спортсменки з Хмельниччини гідно представили Україну.
Спортсменки з Хмельниччини гідно представили Україну.. Фото: пресслужби Хмельницької ОВА

Софія Щуцька та Катерина Біляк перемогли на міжнародних змаганнях. У Хмельницькій обласній військовій адміністрації їх привітали зі здобутками.

Наприкінці серпня в комплексі волейбольних кортів О-Сендс (Латвія) відбувся чемпіонат Східноєвропейської зональної волейбольної асоціації (EEVZA) з пляжного волейболу U-16. У ньому взяли участь гравці із чотирьох країн – Литви, Латвії, Естонії та України. Нашу країну на цих змаганнях представляли спортсменки з Хмельниччини – Софія Щуцька та Катерина Біляк. Дівчата здобули призові місця.

З юними чемпіонками та їх тренером Юзефою Слівінською зустрівся заступник голови облдержадміністрації Володимир Юр’єв, аби особисто привітати їх з перемогою на міжнародних змаганнях та вручити відзнаки Хмельницької ОВА за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту та пропаганду здорового способу життя на Хмельниччині, повідомляє пресслужба відомства.

«Спостерігаючи за досягненнями наших співвітчизників у сфері спорту, з впевненістю можна сказати, що ми маємо перспективне майбутнє. Адже завдяки своїй наполегливій спортивній праці, така молодь презентує українську націю на міжнародній арені з найкращої сторони. Щиро вітаю вас із новими перемогами, ваші здобутки – це наша гордість», – зазначив посадовець.

Під час зустрічі президент Федерації волейболу Хмельниччини Ольга Фурман вручила відзнаку Федерації волейболу України тренеру Юзефі Слівінській.

Читайте також: Першість області з футболу: «Случ» та «Колос» провели свій матч

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую