ye-logo.v1.2

Волейбол. Дві жіночі команди з Хмельниччини успішно стартували в новому сезоні

Спорт 1864
Матчі жіночого чемпіонату України з волейболу в першій лізі хмельницька та нетішинська команди провели на Львівщині
Матчі жіночого чемпіонату України з волейболу в першій лізі хмельницька та нетішинська команди провели на Львівщині. Фото: youtube.com

У чемпіонаті України в першій лізі зіграні перші матчі.

На Львівщині в Хирові пройшли матчі першого туру чемпіонату України з волейболу серед жінок у першому дивізіоні. І дві команди з Хмельницької області, які беруть участь у першості, розпочали сезон із перемог. Хмельницький «Новатор» та нетішинський «Енергетик» здолали своїх суперниць та очолили турнірну таблицю.

У першій грі дівчатам з «Енергетику» протистояла команда «Волинський край». Нетішинки здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0 (25:17, 25:14, 25:20). А згодом волейболістки з Нетішина переграли 3:0 (25:18, 25:19, 25:19) і «Збірну Полтавської області - Панянку ВК «Решетилівка».

Хмельничанки ж перемігши «Рись-ДЮСШ» зі Стрия Львівської області 3:1 (25:12, 25:19, 13:25, 25:19), у другому матчі впевнено здолали «Полісянку» 3:0 (25:18, 25:10, 25:15). Тож у «Новатор» також в активі дві перемоги з двох можливих.

Цьогорічний чемпіонат у першій лізі, попередньо, може завершитися в грудні. Саме тоді команди мають провести ще ряд матчів, після чого і визначаться призери змагань, які матимуть змогу в наступному чемпіонаті грати в вищій лізі.

Нагадаємо, в грудні розпочнеться сезон і вищій чоловічій волейбольній лізі. У ньому візьме участь хмельницький волейбольний клуб «Поділля».

Читайте також: Футбол. «Полісся» - «Епіцентр»: досвід та майстерність взяли своє (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую