ye-logo.v1.2

Універсіада-2011: у Китаї подоляни без нагород. Поки що

Спорт 2681
Фото: Басюк Анна - студентка 5 курсу, Ніцович Ігор Романович - доцент кафедри акушерства та гінекології Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»

У китайському Шеньжені триває ХХVІ Всесвітня літня Універсіада. І подільські спортсмени поки що залишаються без нагород.

Так дзюдоїст Кеджау Ньябалі у ваговій категорії до 90 кілограмів, перемігши в першій сутичці грузинського спортсмени, не зміг пройти далі, поступившись Лукашу Колесніку з Польщі.
Однак головні сподівання на нагороди Універсіади багато хто покладав на подільських фехтувальниках на шаблях. Зокрема, на Олега Штурбабіна. Але Олегу не вдалося дійти до головних битв і він посів шосте місце. Дмитро Бойко здобув 9 місце, а Дмитро Пундик – 29-те. Щоправда, їх колега по збірній Україні – Андрій Ягодка став чемпіоном у Китаї. Саме через це українська збірна-шаблістів вважається одним із фаворитів у командних змаганнях. Тому Штурбабін, Бойко та Пундик ще матимуть нагоду здобути нагороди літніх студентських олімпійських іграх. Як, власне, і жінки-шаблістки – Галина Пундик та Аліна Комащук, які ще не змагалися в Китаї.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую