ye-logo.v1.2

«Динамо» зазнало ганебного фіаско

Спорт 3249
У Сумах у ворота хмельницького
У Сумах у ворота хмельницького . Фото: з архіву

В матчі 5 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А» хмельничани в Сумах поступилися з рахунком 6:1

 

Результат поєдинку п’ятого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги в Сумах, де місцева команда розтрощила хмельницьке «Динамо», став для подолян найганебнішим за історію незалежної України. І це не емоції, це факт. Команда програла з рахунком 6:1! Такого, щоб хмельничани пропускали в одному матчі шість голів, за двадцять років не було. До цього найбільшою поразкою хмельницьких майстрів шкіряного м’яча вважався результат 16 жовтня 2008 року, коли тодішнє «Поділля» програло білоцерківській «Росі» з рахунком 5:1.

 

Безумовно, якщо глянути на радянські часи, то команда пропускала шість голів. У 1960 році «Динамо» програло одеському «Чорноморцю» з рахунком 6:0, у 1980 році – київському СКА, а в 1981 році – кіровоградській «Зірці». Ще раз, у 1985 році, хмельничани програли миколаївському «Суднобудівнику» з рахунком 6:2. Але то все було в чемпіонатах СРСР…
На перший погляд, події в матчі не передували антирекорду «Динамо». За день до гри до клубу приєднався колишній «динамівець» Ярослав Солонинко, який повернувся зі столичної «Оболоні». Щоправда, на правах оренди. Та й початок самого матчу в Сумах був не таким вже й жахливим. Хоч господарі й забили два голи на шостій та двадцять другій хвилинах, але подоляни доволі швидко змогли відіграти один м’яч. На 27-ій хвилині, після подачі з кутового, який заробив Солонинко, відзначився Ростислав Пєвнєв. І на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів поля.

Справжнє знущання розпочалося у другій сорокап'ятихвилинці. На 66-ій хвилині матчу рахунок став 3:1, а на 69-ій хвилині екс-подолянин Олександр Шимко забив четвертий гол у ворота Андрія Рябого. На цьому ФК «Суми» не зупинилися. На 71-ій та 73-ій хвилинах поєдинку сумчани забили ще два голи, після чого «пригальмували» та дограли переможний для себе матч.

Після поразки в Сумах, «Динамо» в турнірній таблиці опинилося на 12-ій сходинці. Гірші за хмельничан лише «Єдність» з Плисок та одеський «Чорноморець-2». Свій наступний матч «динамівці» проведуть у Хмельницькому 27 серпня. Суперником хмельничани буде «СКАД-Ялпуг» із Болграду Одеської області, який посідає восьме місце.

 

Коментарі:

Vivat Tv 23.08.2011 12:05

Повне відео матчу та післяматчеве інтервью можете подивитися тут
http://vivat.tv/vivat-peredachi/pfc_sumy/376-pfk-sumy-dinamo-hmelnickiy-poslematchevoe-intervyu.html

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую