ye-logo.v1.2

Нетішинець став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств

Спорт 1111
За результатами поєдинків наш боєць посів третє місце та отримав бронзову медаль чемпіонату світу, пообіцявши в наступному році взяти реванш та виграти «золото»
За результатами поєдинків наш боєць посів третє місце та отримав бронзову медаль чемпіонату світу, пообіцявши в наступному році взяти реванш та виграти «золото». Фото: пресслужби Хмельницької АЕС

На шляху до «бронзи» Тимур Судак переміг суперників з Бахрейну та Казахстану.

Тимур Судак успішно представив Україну на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, який зараз проходить в Абу-Дабі (ОАЕ). Про досягнення спортсмена розповіли у пресслужбі Хмельницької АЕС.

Нетішенець представив Україну серед юнаків 14-15 років у ваговій категорії до 77 кілограмів. На шляху до «бронзи» Тимур переміг суперників з Бахрейну та Казахстану. У півфінальному двобої спортсмен поступився болгарину.

«За результатами поєдинків наш боєць посів третє місце та отримав бронзову медаль чемпіонату світу, пообіцявши в наступному році взяти реванш та виграти «золото». Хлопець лише півтора року тренується під керівництвом Михайла Бунди, а вже досяг таких результатів», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Веломарафон у Хмельницькому – збиратимуть гроші на дрони-камікадзе

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую