ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: інтрига за «срібло» зростає

Спорт 3795
У чемпіонаті області тривають матчі, за підсумками яких залишилося визначити срібного та бронзового призерів
У чемпіонаті області тривають матчі, за підсумками яких залишилося визначити срібного та бронзового призерів. Фото: з архіву

Відбулися матчі 18 туру.

У чемпіонаті області пройшли поєдинки чергового туру. Він видався неповним, адже «Колос» із Полонного, який достроково став чемпіоном, свій матч проти молодіжної команди «Поділля» проведе 4 жовтня. А ще один поєдинок, в якому «Іскра» в Теофіполі мала приймати ФК «Жищинці», не відбувся через неявку гостей.

А відтак «Іскра» отримала технічну перемогу та три очки до турнірної таблиці. І тепер збільшила свої шанси на те, щоб стати срібним призером змагань. Адже красилівський «Случ», який поки йде на другому місці, не зміг в Білогір'ї переграти «Перлину Поділля». Матч завершився внічию 0:0, і красилівчани впритул підпустили до себе не лише теофіпольчан, а й нетішнців.

Адже «Енергетик-ХАЕС» свій матч 18 туру виграв. Нетішинці грали в Городку проти «Вікторії». Перший тайм був без голів, а ось у другому… дубль Вадима Денисюка, голи Вадима Другова, Олександра Баландюка, Богдана Покойового (з пенальті) та Володимир Лесковця принесли перемогу «Енергетику-ХАЕС» з рахунком 6:0.

На нагороди чемпіонату претендують ще дві команди. Вони і зіграли між собою в Чемерівцях, де місцева «Оболонь-Чемерівці» приймала ФК «Антоніни». Гості першими пропустили (за «Оболонь-Чемерівці» відзначився Ілля Штельмах, але потім змогли забити двічі. На 36 хвилині пенальті реалізував Андрій Бартошук, а на 52 хвилині Володимир Поліщук вивів «Антоніни» вперед. Втримати мінімальну перевагу не змогли – на 90+2 хвилині влучний удар Сергія Шкрябця врятував «Оболонь-Чемерівці» від поразки. Отож, 2:2.

У 19 турі, матчі якого заплановані на 7 жовтня, «Случ» прийматиме команду з Чемерівців, а ФК «Антоніни» - «Жищинці». У Городку зіграють «Вікторія» та «Поділля», а центральним поєдинком стане гра в Нетішині, де «Енергетик-ХАЕС» зійдеться з «Іскрою».

Турнірне становище команд станом на 1 жовтня:

1. «Колос» - 48 балів (17 матчів)
2. «Случ» - 36 (18)
3. «Іскра» - 35 (17)
4. «Енергетик-ХАЕС» - 35 (17)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 31 (18)
6. «Антоніни» - 30 (17)
7. «Перлина Поділля» - 24 (19)
8. «Поділля» - 24 (17)
9. «Жищинці» - 13 (18)
10. «Вікторія» - 4 (18)
11. «Дунаївці» - 3 (20)
12. «Олімп» - всі результати анульовані, оскільки команд Деражні провела менше 50% матчів та знялася з чемпіонату.

Читайте також: «Поділля» - «Прикарпаття»: емоції та шоста нічия хмельничан (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую