ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. «Срібло» розіграють у додатковому матчі

Спорт 2383
Щоб визначити срібного та бронзового призерів чемпіонату Хмельницької області з футболу, доведететься провести додатковий матч
Щоб визначити срібного та бронзового призерів чемпіонату Хмельницької області з футболу, доведететься провести додатковий матч. Фото: з архіву

Вирішальний поєдинок може відбутися 21 жовтня.

16 жовтня відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету Хмельницької обласної асоціації футболу, на якому розглянути ситуацію навколо матчу 20 туру ФК «Антоніни» – «Перлина Поділля», який не відбувся через неявку команди з Білогір'я.

Нагадаємо, як раніше розповів сайту «Є» голова ХОАФ Ігор Хіблін, команда з Білогір'я не приїхала на гру, оскільки усім складом була на похоронах матері президента клуба. «Це нестандартна ситуація, а тому вже в понеділок 16 жовтня зберемо представників клубів та контрольно-дисциплінарний комітет, щоб ухвалити рішення – чи присуджувати технічну порозку команді з Білогір'я, чи дати можливість «Антонінам» та «Перлині Поділля» зіграти в інший день», - сказав 14 жовтня Ігор Миколайович.

За повідомленням пресслужби ХОАФ, контрольно-дисциплінарний комітет взяв до уваги лист команди «Перлина Поділля», в якому сказано, що вона не зможе приїхати на гру, навіть якщо її відтермінують. Тож «Антонінам» зарахували технічну перемогу, а команді з Білогір'я – технічну поразку.

Відтак, у турнірній таблиці одразу дві команди опинилися на 2-3 місці, маючи в активі по 39 очок. За регламентом, враховуючи інші додаткові показники, мали б визначити, яка з команд стане срібним, а яка бронзовим призером чемпіонату – «Антоніни» та «Случ» з Красилова. Та й ці додаткові показники виявилися однаковими. Команди в очних зустрічах здобули по одній перемозі та поразці, а обидва матчі завершилися з рахунками 2:0. Тому, цитуємо повідомлення пресслужби ХОАФ: «Згідно з пунктом 4 статті 13 регламенту, Случ Красилів та ФК Антоніни тепер зіграють додатковий матч, який і визначить хто посяде другу сходинку, а хто третю. «Срібний матч» відбудеться 21.10.2023 в Красилові (за погодженням представників команд)».

Отже, призові місця розіграють у додатковому поєдинку, яка має відбутися 21 жовтня. «У цьому матчі не може бути нічиєї, - після засідання КДК пояснив сайту «Є» голова обласної асоціації футболу Ігор Хіблін. – Він пройде буде як кубковий, тобто, якщо в основний час команди не виявлять переможців, тоді все вирішиться в серії пенальті».

Нагадаємо, що чемпіоном області 2023 року достроково став «Колос» із Полонного. Тепер залишилося визначити лише срібного та бронзового призів першості.

Читайте також: «Поділля» - «Металіст»: коли бажання призвело до позитивного результату (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую