ye-logo.v1.2

Тернопільська «Нива» розтрощила хмельницьке «Динамо» з рахунком 4:0

Спорт 2782

Сім поразок у дев’яти матчах. Такий доробок хмельничан у нинішній першості України з футболу серед команд другої ліги групи «А».

Чергового фіаско «Динамо» зазнало у Тернополі, куди приїхало за очками, а поїхало з «повною валізою» пропущенних голів.
Напередодні матчу 9 туру зі стану «Динамо» «вилилося» дві новини. Одна приємна, інша - ні. До команди повернувся Микола Роздобудько, який залишив пост головного тренера в середині серпня після домашньої поразки від черкаського «Славутича». Але Микола Миколайович у Тернополі спостерігав за діями своєї нової-старої команди з трибун, і лише після цього поєдинку готуватиме «динамівців» до наступних протистоянь. А ось поганою новиною стало те, що у Тернопіль не поїхав центральний захисник Анатолій Шляховий, який зазнав травми. Це, мабуть, позначилося на захисних редутах хмельничан.

«Динамо» до 41 хвилини матчу утримувало позитивний для себе рахунок. І навіть на 32 хвилині Олег Данченко міг відкрити рахунок, коли обіграв чи не половину гравців «Ниву», а ось на вирішальний удар у юного хавбека просто не вистачило сил. За дев’ять хвилин після цього господарі покарали команду з сусіднього обласного центру, забивши гол у ворота Андрія Рябого. Хмельничани, кинувшись відіграватися, на 44 хвилині матчу були покарані вдруге. Цього разу, реалізувавши вихід віч-на-віч із Рябим.

На 50 хвилині поєдинку Олег Данченко віддав точний пас на Богдана Рубльова, який з п'яти метрів пробив прямо в руки голкіперу «Ниви». Через п’ять хвилин тернополяни продемонстрували гостям, що таке реалізація моментів, забивши третій гол. Подальші спроби хмельничан забити хоча б гол-престижу були марними. А ось «Нива» «добила» «динамівців» на 87 хвилині матчу. Ростислав Пєвнєв у власному штрафному майданчику збив нападника тернопільської команди, і суддя призначив пенальті. Парирувати одинадцятиметровий удар Андрій Рябой не зумів, а тому матч завершився з рахунком 4:0.

До речі, «Динамо» у дев'яти матчах пропустило вже 23 голи! А тому за показником пропущених м'ячів посідає третє місце. Більше за хмельничан голів влітало лише у ворота болградського «СКАД-Ялпугу» (28) та «Єдності» з Плисок (33). Ну, а в турнірній таблиці хмельничани зберегли за собою четверте місце знизу, посідаючи 11 сходинку. 25 вересня о 17.00 «Динамо» зіграє на стадіоні «Поділля» проти херсонського «Кристалу», який посідає 13 місце в турнірній таблиці. В разі перемоги над гостями, хмельничани можуть повернутися до десятки кращих команд другої ліги групи «А».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую