ye-logo.v1.2

Волейбол. «Поділля» отримало суперників у Кубку України

Спорт 955
Щоб пройти до "Фіналу восьми" Кубка України з волейболу, ВК "Поділля" необхідно посісти 1 місце на третьому етапі в групі "К"
Щоб пройти до "Фіналу восьми" Кубка України з волейболу, ВК "Поділля" необхідно посісти 1 місце на третьому етапі в групі "К". Фото: автора

За результатами матчів до наступного етапу вийде лише переможець групи.

У Федерації волейболу України провели жеребкування 3-го етапу Кубка України серед чоловічих команд. Хмельницький ВК «Поділля», який нещодавно в домашньому раунді здобув три перемоги в трьох матчах, виступати в групі «К», в якій його суперниками будуть дві команди.

«Звісно, фаворитом нашої групи можна назвати «МХП-Ладижин» ШВСМ «Колос» із Вінниці – команду, яка минулого сезону в Суперлізі посіла 5 місце, - прокоментував сайту «Є ye.ua» результати жеребкування головний тренер «Поділля» Роман Ковальчук. – Але програвати ніхто не збирається. Ми налаштовуємося виключно на перемогу. Цікаво буде подивитися на наших хлопців у порівнянні з командою Суперліги».

Ще одним суперником хмельничан стане «НУБІП України» з Києва – команда, яка грає в першій лізі. Попередньо, усі матчі Кубка пройдуть у Чернівцях 26-28 грудня. До наступного етапу змагань пройде команда, яка посяде перше місце в групі.

«Скажу відверто, ми ще не розбирали суперників, адже попереду на нас очікують матчі чемпіонату України в вищій лізі, - продовжує Роман Ковальчук. – 8-10 грудня проведемо три гри в Черкасах. І вже після них почнемо цілеспрямовано готуватися до Кубка України».

Читайте також: Хмельницький боксер Аркадій Карцан став чемпіоном України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую