ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» зазнало восьмої поразки в десятому матчі

Спорт 3815

Після десяти турів хмельничани посідають 12 місце. Нижче за них лише два клуби.

«Такого ганебного футболу в нас за 20 років незалежності не було», - так висловився один із вболівальників після домашнього матчу хмельницького «Динамо» проти херсонського «Кристалу». Люди, які сподівалися на перемогу господарів, йшли зі стадіону пригніченими.
«Динамівці» увосьме програли…

З перших хвилин поєдинку в складі хмельничан вийшов на поле 36-річний екс-півзахисник запорізького «Металурга» Денис Смірнов, який «каші не зіпсував», але й налагодити гру своїх одноклубників у центрі поля не зміг. «Динамівці» не раз дозволяли супернику бити по їх воротах із середньої відстані, але якоїсь загрози ці удари не несли. Натомість господарі поля, здавалося, зможуть подарувати своїм прихильникам довгоочікувану перемогу. Лише один Микита Донгазуер за перші 20 хвилин матчу тричі небезпечно пробивав, але на табло залишалися одні нулі. У середині першого тайму двічі небезпечно діяв й Денис Шевчук. Однак на перерву команди пішли за рахунку 0:0. Здавалося, що в другому таймі хмельничани дотиснуть «Кристал».

Не сталося, як гадалося. Вже на четвертій хвилині херсонці ледве не продемонстрували господарям, як потрібно забивати. Але удар Бакума в «дев’ятку» Андрій Рябой «потягнув». Натомість через сім хвилин і голкіпер «Динамо» виявився безсилим. «Кристал» заробив право на штрафний, і м’яч полетів на дальню від Рябого стійку, де його у ворота переправив Габісонія, котрий вийшов на поле після перерви. Де були захисники «Динамо» в цей момент? Незрозуміло. Ще одна помилка захисту на 61 хвилині призвела до другого взяття воріт хмельничан. Цього разу відзначився… кам'янчанин Олексій Мазуренко, якого підтримати в Хмельницький приїхали батьки та брат.

За рахунку 0:2 хмельничани були вимушені думати лише про напад, але вперед йшли дещо невпевнено. Команді, вочевидь, не вистачало справжнього лідера, який би повів всю команду до чужих воріт. А тому більшість атак «Динамо» завершувалася на підступах до штрафного майданчика «Кристалу». Щоправда, на 73 хвилині Ярослав Солоника віддав чудовий пас на Дениса Шевчука, який вискочив на побачення із голкіпером гостей та пробив… у поперечину. На 84 хвилині матчу «Динамо» заробило штрафний у сімнадцяти метрах від воріт херсонців. Нарада між Андрієм Лемішевським та Денисом Дяченко на тему: «Хто буде бити», завершилися ударом останнього – повз «дев'ятки», в яку цілив Денис. А за хвилину після цього Шевчук вкотре опинився перед голкіпером «Кристалу» і отримав болючий удар по нозі. Суддя показав, що порушення правил не було, а нападник «Динамо» не зміг продовжити матч – травма виявилася серйозною.

Херсонці, які діяли на контратаках, на 90 хвилині ледь не забили третій гол у ворота господарів. Але м'яч, після удару нападника «Кристалу», пролетів у лічених сантиметрах від стійки. Компенсовані арбітром чотири хвилин до основного часу так і не змінили рахунок. «Кристал» здобув другу перемогу в сезоні, а «Динамо» - восьму поразку.

Після десяти турів хмельничани посідають 12 місце. Нижче за них лише два клуби. Свій наступний матч «Динамо» проведе другого жовтня в Одесі проти «Чорноморця-2», який перебуває на десятій позиції в турнірній таблиці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую